Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Roxana, tânăra diagnoscticată cu cancer, a început tratamentul, însă are nevoie de ajutorul nostru

Roxana Lacatos a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu trei ani, de atunci părinții ei luptă pentru a o vedea pe fetiță bine. Acum micuța se află în Turcia pentru a realiza  investigații medicale.

Medicii le-au spus părinților că există speranță pentru micuță dar costurile nu sunt posibile pentru familie. Următoarele ședințe de tratament costă aproximativ 20.000 de euro, sumă care nu include și cazarea micuței.

Până în momentul de față familia a reușit să strângă bani pentru realizarea acestei investigații.

“Roxi a efectuat în cursul zilei de astăzi consultația ORL. Azi a fost mai liniștită dar din păcate frica și tristețea încep să își facă apariția pe chipul ei.

În zilele de mâine, poimâine ea va fi supusă unor investigații și mai complexe.

Suma strânsă până acum acoperă investigațiile inițiale și prima ședință de tratament, însă valoarea următoarelor ședințe de tratament este estimată la aproximativ 20.000 EUR, bani de care nu dispunem momentan. La aceasta sumă se mai adaugă costurile biletelor de avion și cazarea în Turcia. Orice ajutor oferit Roxanei contează!!! Împreună putem oferi O șansă la viață!!!

Roxana și familia ei vă mulțumesc pentru ajutor !!!” Este mesajul transmis de mama fetiței.

Cont Donații

Banca TransilvaniaRO51BTRLRONCRT0278635701  – cont in Lei

Titular cont: Terely Ivett

BT Pay: 0758872775

Revolut: @ivettsbaj

0040758872775

Paypal:

https://www.paypal.com/paypalme/Osansalaviata

Număr telefon Lacatos Vasile: 0743470265 – tatăl Roxanei

4 comentarii

  1. Adrian Cozma Răspunde

    Foarte trist situatia.
    Nu inteleg de ce nu avem noi in tara tratamentul necesar.
    Sau macar daca nu sa plateasca casa de asigurari. In Romania toata lumea plateste contributia la sanatate de vrem de nu vrem astfel suntem cu totii teoretic asigurati.

  2. Sandra Răspunde

    Platim degeaba contributia, ca tot scoatem din buzunar bani pentru analize si consultatii!

  3. ... Răspunde

    Astfel de apeluri descalifică sistemul sanitar existent. Apoi dacă nici pentru un copil nu se găsesc fonduri dar avem bani pentru vaccinuri inutile luate fără cap, fără noimă dar în schimb tot pe perioada asta s-a “uitat” de achiziția de vaccinuri pentru copiii mici pentru schemele deja existente și consacrate de decenii atunci ce mai vrem? Nu am nici cea mai mică speranță că cineva se va simte. Termopanele, funcțiile călduțe care se justifică cu rapoarte sterile, scaunele ergonomice de catifea și restul trebuie întreținute, îngrijite. Alea sunt importante! 😰😠🤯😱🤮🤮🤮 Dacă tot nu beneficiem de binefacerile sistemului sanitar pentru care obligatoriu decartăm lună după lună atunci de ce nu putem alege noi că plătim ori ba? Că până la urmă dacă stau și mă gândesc cam pentru orice deja trebuie plătit. Și de când cu pandemia s-a umblat și pe la toate protocoalele la prescripții și au fost cam toate reduse. Că nu sunt bani, cică. Mă gândesc că la personal nu s-a umblat ba din contră.

  4. Vasile Răspunde

    Adrian Cosma, ești la putere fă ceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.