Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Scandal într-o familie din județ. O sătmăreancă și-a zgâriat soacra pe față cu o cheie

Scandal într-o familie din județ. O sătmăreancă a îmbrâncit-o pe soacra sa, în vârstă de 72 de ani, și a lovit-o cu o cheie în zona feţei.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în timp ce se afla la locuința sa din localitatea Nadişu Hododului, în urma unui scandal avut cu nora sa legat de montarea unui ceas de măsurat curentul electric, femeia a fost lovită de aceasta cu o cheie la nivelul feţei.

Fiind audiată în cursul urmăririi penale în calitate de persoană vătămată, aceasta a arătat că este văduvă, iar până în urmă cu un an a locuit în casa ei împreună cu fiul acesteia şi cu soţia acestuia. Datorită faptului că între ea şi nora ei a existat încă de la început o stare încordată, cei doi soţi s-au mutat într-o altă casă situată la aproximativ 300 metri de locuinţa persoanei vătămate. La începutul anului 2020, a relatat persoana vătămată, fiul ei a plecat la muncă în străinătate.

În ziua de 14.01.202,0 lucrătorii de la societatea de furnizare a energiei electrice Electrica au executat lucrări la reţeaua de curent electric, în sensul că au mutat contorul de curent în afara locuinței. În acelaşi moment, nora sa a venit în curtea ei pentru a hrăni porcii pe care îi ţine în gospodăria acesteia. Văzând lucrarea pe care muncitorii o făceau la reţeaua electrică, inculpata a iscat un scandal, criticând decizia soacrei sale de a muta contorul dar şi faptul că decizia de a face această modificare la reţeaua electrică a fost luată fără soţul ei, care este şi el proprietar asupra casei.

Întrucât scandalul a degenerat, inculpata, cu o cheie, a zgâriat-o pe persoana vătămată la nivelul feţei, provocându-i excoriații. Martorii spun că femeia, în vârstă de 72 de ani, ,,era plină de sânge pe față”.

Pentru comiterea infracţiunii de violență în familie, sătmăreanca s-a ales cu amendă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.