Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Sătmărean prins fără permis la volan! Și-a scos fiica în vârstă de 3 ani la înaintare

Un bărbat din comuna Bogdand, județul Satu Mare, a fost prins conducând fără a deține permis de conducere. Bărbatul se afla în mașină cu iubita și fiica lui, în vârstă de 3 ani, iar în momentul în care a fost prins de polițiști, acesta le-a spus că își transportă fetița la UPU Satu Mare, lucru care s-a dovedit a fi neadevărat.

Bărbatul le-a arătat polițiștilor buletinul și le-a spus că nu deţine permis de conducere. În urma verificării bazei de date s-a stabilit că acesta nu figurează în evidenţele autorităţilor române ca fiind titular al vreunui permis de conducere.

Fiind, ulterior, audiat în cauză, bărbatul a relatat că a venit în vizită la el, în Bogdand, o cunoștiință. Musafirul a consumat o cantitate mai mare de alcool, fiind în stare de ebrietate. Pe la miezul nopţii, iubita inculpatului i-a spus acestuia că fiica lor în vârstă de 3 ani are febră. Bărbatul a cerut cheile de autovehiculul lui cunoștiinței aflate în vizită, şi au pornit cu maşina acestuia înspre Satu Mare.

Pe drum, aceştia au fost opriţi de un echipaj de poliţie în faţa căruia inculpatul a arătat că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Iubita bărbatului le-a spus judecătorilor că poate dovedi faptul că, în acea noapte, a ajuns la spital cu fiica lor, însă, ulterior, ea a spus că a pierdut toate documentele eliberate de UPU Satu Mare. Ajuns în fața polițiștilor, dar și a judecătorilor, bărbatul vinovat și-a recunoscut întreaga faptă.

Bărbatul a fost judecat, miercuri, 1 martie, la 3 ani de închisoare cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.