Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

PSD Satu Mare a sărbătorit femeia în avans! Petrecere și flori pentru social democrate

PSD Satu Mare a sărbătorit femeia în avans! Petrecere și flori pentru social democrate. În apropierea Zilei Internaționale a Femeii, 8 Martie, Partidul Social Democrat Satu Mare și-a sărbătorit doamnele și domnișoarele.
„8 Martie este aceea zi specială a anului dedicată celei mai minunate ființe – femeia. Este o zi deosebită când sărbătorim femeia, feminitatea, gingășia, frumusețea, dragostea și credința”, transmite PSD Satu Mare.
Președintele PSD, Marcel Ciolacu și secretarul general PSD, Paul Stanescu au transmis prin președintele organizației județene PSD Satu Mare, Mircea Govor, un mesaj de apreciere, gânduri bune, respect și multe multumiri pentru întreaga activitate a doamnelor și domnișoarelor Social Democrate sătmărene.
Evenimentul a fost dedicat Organizației Femeilor Social Democrate, condusă de președinta organizației județene, Mariana Sălăgean și președinta organizației municipale, Manuela Rogoz, la restaurantul Poiana Codrului.
“Cu deosebită prețuire vă urez ca toate florile primăverii să vă îmbrățișeze în semn de apreciere pentru toată munca, înțelegerea și înțelepciunea de care dați dovadă în toate momentele vieții. La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor!” – Mircea Govor, președintele organizației județene PSD Satu Mare.

18 comentarii

  1. Ciuma Roșie Răspunde

    O adunătură de IMBECILI și IMBECILE comuniste adunate de MAI MARELE MIiiRRCCCEEEAAA..sa roadă iar ciolanul statului..niște hoti..interlopi..oportunisti și evident multe preotese..🤑😅🤣..

  2. PSD Răspunde

    nu inteleg ce au toti fraierii cu PSD.
    E doar o simpla petrecere de 8 martie. Fiecare an il tinem chiar si cand a fost pandemia.
    E doar ciuda ca UDMR si PNL nu au budget la fel de mare.

    • c-block Răspunde

      Știi de ce? Pentru că această zi într-adevăr se sărbătorește cam peste tot în lume dar cu singura deosebire că pe vremea comunismului s-a umflat spectacolul mai cu seamă în țările blocului comunist peste măsură ca să arătăm noi lumii cum de ne îngrijim noi comparativ cu lumea capitalistă de femei. Că ce bine e la noi, ce de egalitate! Și de aici dă-i înainte cu sindrofii din ce în ce mai mari. Și nu bărbații sunt de vină pentru asta ci duduile astea superfardate care au pretenția să fie gâdilate. Un singur lucru nu pricep. Valentin day + 1 martie + 8 martie + plus redescoperim mai nou (și cu asta chiar sunt de acord pentru că e măcar tradiția locului) și Dragobetele????? Nu e cam mult totuși? Să nu mă învinuiți cu misoginism că nu e cazul. Dar totuși ……..

  3. Silvia Răspunde

    Frumos, da de ce atata reclama in media?Nu puteti face nimic normal fara reclama si poze?Penibili ..si ala care canta! Atata stiti..chefuri..de banii aia mai bine ati fi ajutat bolnavi! Da important sa va simtiti voi bine!Ne auzit la vot!

  4. Valentin Mada Răspunde

    O adunătură de penali, în frunte cu Mircea Govor!

  5. xpert86 Răspunde

    De ce nu l-au invitat si Don Juan Budai Marius ca sa le bage un numar de streptease si sa le ofere niste partide de sex de neuitat la gacicile PSD-iste

  6. Marius Groza Răspunde

    Govor și gașca lui de penali

  7. Pista Răspunde

    Ce aveți cu ei? Au și gaozarii roșii ocazia sa împartă flori, ca doar ei au fonduri!

  8. Govor Răspunde

    Toti au buget, fiecare decide ce face cu banii alocati!

  9. Bogdan Andrisca Răspunde

    Ciuma roșie!

  10. claudiu Răspunde

    Doamne cati frustrati si cata ura! Cine va impiedica sa va faceti un partid de incoruptibili si minti luminate ca sa duceti tara asta pe picior de egalitate cu USA,UK,SWISS,etc…Dar ura nu naste nimic bun,cand vom invata lectia asta? Tara de aroganti si egocentristi!

    • c-block Răspunde

      De exemplu specimene ca și tine, ungurule. ăia care votează fără să se gândească exact de ce ziceai mai sus! Cine este atunci arogant și egocentric? Că pune deasupra tuturor interesul prorpiu sau a unui mic grup restrâns? Aud ceva? Tocmai voi duceți de râpă tot! Asta bineînțeles sub stindardul luptei pentru binele general. Nu e aici nici o ură. Faptele sunt fapte și sunt cunoscute mai de toți de prin urbe. Stai mai bine jos și taci că ești penibil.

      • 3.14 Răspunde

        Claudiu este nume romanesc dar oricum commentul tau nu se refera la subiect. Era vorba (revizuieste titlul) de pesedistii penali care imprastie flori la pesedelele penale. Ca sa nu dam apa la moara…

    • 3.14 Răspunde

      Stirea este despre PSD, e normal ca si commenturile sa fie scrise in functie de subiect. Nu trebuie sa mai facem partide caci meteahna va persista dar vezi tu ura fata de ei are acoperire. Sunt penali, cauta pe goagle si te vei speria cand vei vedea ce averi au facut.

  11. c-block Răspunde

    @3.14, dacă vrei poți trece ca și nume orice la portal. Poți să te numești și Șeherezada cănu te împiedică nimeni. de aia am scrsi ce am scris pentru că a făcut o greșeală tipică pe care o fac numai cei care nu au ca și limba maternă cea română. În comment-ul meu l-am și corectat ca să fie clar.
    Eu nu urâsc pe nimeni. Dar nici nu sunt amator de astfel de circuri ieftine prin care bărbățeii se dau în spectacol pe lângă floricelele astea gingașe. Adică noi ne facem că vă sărbătorim iar partea cealaltă cum că ce bine se simte. Sunt unele la care le place dar nu la multe. Deja miroase a fi un fel de obligație. Și asta an după an. Oare numai la bugetărime se poate sărbători asta???? Că așa se pare. Eu zic că astfel de comportamente ar trebui să fie normale și nu să se restrângă la câteva zile pe an. Atunci s-ar simți și femeile mai prețuite. Asta și mă repet e circ ieftin și ne dăm pe lângă șeful că poate mai avem nevoie de el. Trist este că și alte partide practică același comportament. Vei vedea în curând știrea.

  12. claudiu Răspunde

    Imi cer scuze,am sperat ca sunteti oameni normali dar m am inselat! Fiul meu a participat la eveniment,are scoala facuta pe bune,are serviciu,si nu mi a picat bine sa va bateti joc de toti membrii PSD.Apoi va mirati de ce nu voteaza lumea alte partide…pai cu asa sustinatori mai bine lipsa!Am vazut guvernarea CDRista am vazut o si pe cea liberala,au fost cele mai slabe episoade politice din istoria postdecembrista! Nu mai revin cu alte comentarii oricate zoaie veti arunca…am m ai spus o si o repet….de vina este redactia ca nu cenzureaza dejectiile postacilor! Domniile voastre nu aveti nici o vina pentru ca….atata puteti!

    • c-block Răspunde

      Și eu am școala pe bune făcută, inclusiv facultatea. Nimeni nu a contestat asta la tine. De fapt nici nu pomenisei până acum asta. Dar nu asta era subiectul. Spune drept ce legătură are asta cu pupatul grețos al șefului la orice eveniment. Și dacă nu este eveniment atunci fabricăm una! Oare la alte partide asta de ce nu se face sau cel puțin nu așa pe față? Tind să cred că ești mazochist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.