Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

Tânăr condamnat pentru mărturie mincinoasă. A minţit în cazul unei crime care a cutremurat judeţul

Un tânăr din Negreşti Oaş a fost condamnat în această lună la un an de închisoare cu suspendare după ce s-a descoperit că a minţit în cazul unei crime. Mai exact, el a minţit în cazul tânărului ucis cu cuţitul la Zilele Oraşului Negreşti Oaş din anul 2017.

Tânărul a fost martor la crimă şi a declarat iniţial poliţiştilor că l-a văzut pe criminal cu un cuţit cum i-a atacat pe mai mulţi tineri, unul dintre ei fiind înjunghiat mortal. Ulterior, când a ajuns în faţa instanţei el a spus că nu cunoaşte aceste detalii, sugerând că ar fi fost constrâns să declare la poliţie că l-a văzut pe criminal şi cuţitul.

Sesizând această schimbare de declaraţie, procurorii au deschis dosar penal pentru mărturie mincinoasă şi l-au trimis în judecată pe tânăr pentru aflarea adevărului. După mai multe audieri, judecătorii au ajuns la concluzia că tânărul a minţit cu intenţie directă, astfel că l-au condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

Crima care a îngrozit judeţul

Amintim că în noaptea de 20.08.2017, în jurul orei 0,30, un tânăr din Negreşti Oaş, pe fondul consumului de alcool, aflându-se în zona parcului central din oraşul Negreşti Oaş unde se desfăşurau „Zilele oraşului Negreşti Oaş”, a intrat în conflict cu un tânăr care i-a aplicat o lovitură cu pumnul în zona arcadei.

Fiind într-o stare de beţie avansată, suspectul a căutat să se răzbune pe agresorul său, astfel că pe acest fond nervos a intrat într-un conflict verbal alţi doi tineri, persoane care se aflau în incinta parcului din localitate, ei fiind confundaţi de către suspect cu agresorul său.

În aceste împrejurări, suspectul i-a aplicat victimei (FOTO) o lovitură în zona inimii cu un cuţit, victima a sângerat abundent şi a murit. Practic, victima a fost confundată de criminal şi a plătit cu viaţa fără să facă nimic. Criminalul a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

 

Un comentariu

  1. Zilahi Árpád Răspunde

    Zece ani pentru viața unui om nevinovat?????? Dacă victima era un apropiat al judecătorului tot zece ani primea?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.