Ultima actualizare: ieri, 19:23

Locale

Traficanţi prinşi după o acţiune ca-n filme. Poliţia şi-a infiltrat un colaborator

Două persoane din Satu Mare, un bărbat de 33 de ani și unul de 22, au fost condamnaţi în această săptămână la închisoare cu suspendare după ce au vândut droguri unui colaborator infiltrat al poliţiei.

Potrivit informațiilor PortalSM, cei doi au fost prinși în timpul unui flagrant organizat de DIICOT.  În momentul flagrantului cei doi aveau la ei o cantitate de 386,38 grame de substanță cristalină de culoare albă care conține: 3 Clorometacatinona 3CMC – substanță psihoactivă, pe care au vândut-o colaboratorului Poliţiei pentru suma de 20.000 lei.

Bărbatul de 33 de ani a parcat maşina la distanţă şi l-a trimis pe cei de 22 de ani să ceară banii, urmând ca apoi să trimită drogurile. Colaboratorul Poliţiei a refuzat să predea banii până când nu primeşte marfa. După câteva minute a ajuns la maşina colaboratorului unul dintre traficanţi cu drogurile, au făcut schimb, apoi s-a întors la maşină şi au fost săltaţi de mascaţi.

A urmat un şir de percheziţii şi audieri. Cei doi le-au spus poliţiştilor că de fapt nu erau drogurile lor ci ei doar au intermediat această tranzacţie, urmând să le revină suma de 3.000 de lei.

Cei doi au fost condamnaţi în această săptămână la 1 an şi 6 luni de închisoare cu suspendare, respectiv 1 an şi 3 luni de închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri.

 

5 comentarii

 1. Adolf Hitler Răspunde

  Futa-i dimnyezo de jeguri umane !!!
  Ar trebui ca toti traficantii sa fie impuscati in cap !!!

 2. Maskulic Răspunde

  Vezi legea in dubai…….

 3. România reală Răspunde

  Sper că au observat și alții că în cazul de față asta era ditamai cantitatea cu care au fost prinși și nu un gram-două de iarbă cum se întâmplă de obicei. Foarte bine că i-au prins! Baiul e că nu pricep nici în ruptul capului de ce au primit cu suspendare. Că dacă la peste 300 de grame se dă un an jumate cu suspendare cu prindere în flagrant atunci pentru cel prins cu un gram-doi pentru consum propriu nici nu se face dosar penal? Că așa ar veni proporțional, nu? Ăștia-s pericol pentru societate fraților!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.