Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

O tânără care învăţa să conducă singură a făcut accident. Apoi şi-a luat permisul

O tânără din Turulung care făcea şcoala de şoferi a exersat singură să conducă maşina şi a făcut un accident. Ulterior ea şi-a obţinut permisul, dar şi o condamnare de 8 luni de închisoare cu suspendare.

Potrivit informaţiilor PortalSM, în data de 23.08.2021 tânăra s-a plimbat cu maşina pe o stradă nu foarte circulată din Gherţa Mică şi la un moment dat a acroşat o maşină condusă regulamentar de un bărbat. A doua zi, păgubitul s-a deplasat la poliţie şi a depus plângere, fiind deschis dosar penal. Poliţiştii au descoperit că maşina i-a fost încredinţară de către o persoană cu permis de conducere pentru a exersa să conducă. Ea a mai fost implicată într-o tamponare, în timp ce executa manevre de mers cu spatele, dar pagubele au fost minore.

În timpul cercetărilor tânăra şi-a continuat şcoala de şoferi şi şi-a obţinut permisul de conducere.

Pentru fapta sa, tânăra a fost trimisă în judecată, iar în cursul acestei săptămâni a primit o pedeapsă de 8 luni de închisoare cu suspendare.

4 comentarii

  1. .... Răspunde

    Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani. Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi persoana care încredinţează un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere. Legile sunt facute cu scopul de a fi folosite ca “jucarii” de catre cei care sa se “joace”.

  2. H&R Răspunde

    Si cel care a incredintat masina nu a patit nimic? Sau s-au schimbat legile?

  3. Tacenko Răspunde

    Bravo ei, păcat ca a avut și gafe. Azi 5 martie am avut în fata pe Botizului un taximetrist (ora aproximativ 13,45, trebuia sa-i retin nr.) care circula haotic, pe 2 benzi , când pe una cand pe alta, mergea spre iesire din oras, la sensul giratoriu cu Odoreului eu am luat-o la dreapta. Aveti grija TAXIMETRIȘTII sunt un pericol în trafic! Va place, nu place, asta E! Nu e generală afirmația, dar unii vă pun etichetă taximetriștilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.