Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Ucrainean ”premiat” cu un dosar penal. Prins cu permis fals în vama Petea

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat un cetățean ucrainean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere având însemnele autorităților ucrainene, fals.

Marți, 28 martie, în jurul orei 15.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieșire din România, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 41 de ani. Acesta conducea un autoturism înmatriculat în Germania.

La solicitarea polițiștilor de frontieră, cetățeanul ucrainean a prezentat și permisul de conducere cu însemnele autorităților din Ucraina. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea acestuia, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat faptul că documentul este fals, întrucât nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.


Sursa: Poliția de Frontieră

5 comentarii

  1. vadimT Răspunde

    as intreba politia rutiera ce face? Doarme bine merci in masina si opreste masinile vechi.
    Ia opriti pe toti din ucraina si sa-i verificati , poate gasiti si arme la ei. Ii tinem pe banii nostrii pe mafioti si interlopi, pana ne vor calca cu masinile lor cat un tanc. Drept pedeapsa trimisi acasa!!!

  2. comentator Răspunde

    Bun. Și cu individul în cauză ce s-a întâmplat? Că dacă l-au lăsat să plece bineînțeles cu altul la volan pe ăsta veci nu îl mai vezi! Ăștia ar trebui trimiși direct la cercetași pe front. Știu eu de ce spun asta.

  3. H&R Răspunde

    Da’ ce aveti cu refugiatii oameni buni?

    • comentator Răspunde

      Dar cei apți de port-armă de ce fug la noi? Noi să-i apărăm, noi să le dăm de păpică și loc de nani de la noi? Statul ăsta a fost mai nou rebotezat după maica Tereza? Du-te tu la ei. Aflai repede tu ce căpătai de la ei chiar și înainte pe timp de pace! De ce crezi, de ce circulau înainte toate tirurile ucraineene pe la noi și nu treceau imediat granița? Că așa de bine și de sigur era la ei, de aia. Numai să nu plângem după un timp în hohote că mare speranță de a se schimba ceva la ei nu văd prea curând. Pentru că schimbarea vine de la dorința internă de a vrea schimbarea. Apoi dacă nu este și dacă doar se mimează va fi exact ca și reformele de la noi. Pe hârtie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.