Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Un copil de 14 ani a intrat cu tractorul într-o mașină condusă de un șofer beat. Ambii au dispărut

Un copil de 14 ani aflat la volanul unui tractor a ieşit cu acesta din curte fără să se asigure, fiind lovit de către o maşină condusă de un bărbat beat, care nu avea permis. Toţi au dispărut după accident.

Potrivit informațiilor PortalSM, accidentul s-a produs în data de 07.06.2022, în jurul orei 19:15 în localitatea Solduba. Bărbatul care a condus maşina nu deţine permis de conducere și avea şi o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool în aerul expirat. Ambii conducători de vehicule auto au părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În aceeași zi, în jurul orei 23:00, întrucât avea dureri după lovitura suferită în accidentul rutier, şoferul autoturismului a sunat la 112 şi a cerut intervenţia unei ambulanțe. Organele de poliţie au fost sesizate de către medici, astfel că șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool în aerul expirat.

Şoferul a povestit anchetatorilor că a fost cu fratele său la bar unde au consumat băut mai multe beri, după care a urcat la volan pentru a se îndrepta spre casă. În faţa unei case s-a lovit de tractorul condus de copilul de 14 ani, care a ieşit din curte fără să se asigure.

Acum șoferul autoturismului este căutat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, însă acesta este plecat din țară şi nu se știe unde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.