Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Un pensionar s-a trezit, a băut o jumătate litru de pălincă, bere și a făcut 100 km cu mașina

Un pensionar s-a trezit, a băut o jumătate de litru de pălincă, bere și a făcut 100 de kilometri cu mașina. Ghinionul bărbatului a fost să se întâlnească pe drum cu un echipaj de poliție.

Potrivit informațiilor PortalSM, pensionarul a condus autoturismul marca pe DN19/E671, în localitatea Vetiş, având o îmbibaţie alcoolică de 3,48 g/l alcool pur în sânge la prima probă prelevată, respectiv 3,26 g/l alcool pur în sânge la cea de-a doua probă.

Fiind audiat, el a recunoscut săvârşirea infracţiunii reţinută în sarcina sa, arătând că a condus autoturismul din localitatea Chisindia spre municipiul Sighetu Marmaţiei, unde domiciliază, iar în cursul dimineţii a consumat băuturi alcoolice, respectiv 0,5 litri pălincă şi 1 litru de bere. În apropierea municipiului Satu Mare a fost oprit de către un echipaj de poliţie şi a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apoi a fost condus la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare, unde i-au fost prelevate două probe biologice de sânge.

Bărbatul a fost trimis în judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.