Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Conflict pentru mejdă. A cerut 10.000 de euro pentru o palmă peste cap și a primit 800

Conflict pentru mejdă în județul Satu Mare. Sătmăreanul a cerut 10.000 de euro pentru o palmă peste cap şi a primit 800.

Potrivit informațiilor PortalSM, în timp ce se aflau în grădina unui imobil din județul Satu Mare, un bărbat a exercitat acte de violenţă asupra unui sătmărean, lovindu-l cu palma în zona feţei, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Fiind audiat la data de 25.05.2021 în calitate de persoană vătămată, sătmăreanul a declarat că, în timp ce se afla în grădina locuinţei sale, întrucât şi-a arat terenul, l-a auzit pe vecinul său spunând că nu este mulţumit de mejdea grădinilor, motiv pentru care persoana vătămată s-a dus la acesta şi l-a rugat să verifice dacă aceasta a intrat sau nu în grădina lui. După aceea, persoana vătămată i-a întors spatele individului cu intenţia de a se deplasa înapoi în grădina sa, moment în care acesta a lovit-o pe persoana vătămată cu pumnul în zona feţei, cauzându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Persoana vătămată a formulat cerere de constituire parte civilă în procesul penal cu suma de 10.000 euro reprezentând daune morale motivat de suferinţele cauzate prin fapta inculpatului şi daune materiale reprezentând diferenţa dintre venitul realizat în perioada de concediu medical.

Într-un final, agresorul a primit o amendă penală de 2.800 de lei și a fost obligat la plata către partea civilă a sumei de 800,00 euro, cu titlu de daune morale.

 

 

4 comentarii

  1. carcotas Răspunde

    Dar cu mejda cum ramane?

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Dă-o încolo de mejdă. Mai important e că i-a tras una peste meclă! Așa tradițional.

  2. Român Răspunde

    Era dincoace sau dincolo de mejdă! Acuma i-a închis și gura, justiție de doi bani!

  3. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Franțu să ia mejda asta! Cine l-a inventat?🤔😉🙃

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.