Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

VIDEO ACTUALIZARE. Incidentul de pe calea ferată. Mașini răsturnate, oameni la spital

Două vagoane dintr-un tren privat care avea ca stație de destinație Portul Constanța și transporta autoturisme au deraiat. Unul s-a răsturnat la intrare în stația Roşiori Nord, județul Teleorman. Au fost 12 persoane rănite.

Potrivit ISU, evenimentul a avut loc azi, 13 martie, în jurul orei 4:00, la intrare în staţia Roşiori Nord, județul Teleorman. În urma incidentului un alt tren a fost nevoit să oprească brusc în fața vagoanelor deraiate.

ISU Teleorman anunță că 12 persoane au fost rănite în trenul de persoane care a oprit brusc. Patru persoane au fost transportate la spital, iar 8 nu au necesitat acest lucru.

“Personalul feroviar de specialitate al SRCF Craiova va asigura tot suportul tehnic necesar operatorului de marfă, astfel încât operațiunile de repunere pe șină a vagoanelor deraiate să se desfășoare în condiții de siguranță și să fie finalizate în cel mai scurt timp. Pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea deraierii, AGIFER, printr-o comisie de specialiști, va ancheta acest incident. CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că personalul feroviar depune toate eforturile pentru restabilirea circulației în cel mai scurt timp și în condiții normale, pe raza stației Roșiori Nord”, au transmis reprezentanții CFR SA.

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Măcar 160 km/h pe când în România pe cale ferată? Întreb pentru un ministru!

  2. Simona Răspunde

    Ford-uri? Acest brand nu face mașini foarte fiabile, Toyota, Lexus și Honda sunt în top 3:

    https://alfarentacar.ro/b-acestea-sunt-brandurile-auto-care-fac-cele-mai-fiabile-masini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.