Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

VIDEO. Au sunat sirenele în Satu Mare! Exercițiu de alarmare publică

Au sunat sirenele în județul Satu Mare. Miercuri dimineața, 1 martie, a fost reluat exercițiul național de alarmare publică denumit generic ”Miercurea alarmelor”, pentru testarea și verificarea sistemului de înștiințare, avertizare și alarmare în situații de protecție civilă.

Aceste exerciții sunt destinate verificării funcționării mijloacelor de alarmare a populației, în scopul centralizării datelor privind starea de operativitate a echipamentelor de înștiințare, avertizare și alarmare, precum și pentru pregătirea continuă a autorităților administrației publice locale.

Principalele semnale care trebuie cunoscute de către populaţie: alarmă la dezastre – 5 sunete a câte 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele, prealarmare aeriană – 3 sunete a câte 32 secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde între ele, alarmă aeriană – 15 sunete a câte 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele și încetarea alarmei – un sunet continuu, de aceeași intensitate, cu durata de 2 minute.

7 comentarii

  1. Maci Laci Răspunde

    CÂTA PROSTIE EXISTĂ ÎN CAPUL HAUTORITATILOR!!!! NIȘTE INCOMPETENȚII ORDINARI!!!

  2. Mihai Răspunde

    Bine ca presa satu mare nu postează despre Dinu urâte și Bogdan Michovski ca ieau mita și când confisca marfa la Percheziții nu o declara tota ai o scote ei pe piața de unde are Domnul Dinu urâte dintr-un salar de polițist ca conducă masina audiQ5 valoare de 45.000€

  3. Loți Ani Răspunde

    @Macu Laci sunt doar niște exerciții, nu-i prima data cand se fac 🙈

  4. Lili Răspunde

    Macar bine ca in unele locuri au ajuns la concluzia ca tot clopotele bisericilor sunt cele mai bune sirene!
    Apropo, unde ne refugiem, in adaposturile inexistente sau improprii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.