Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Expoziție de Mobilă Internațională, la Satu Mare

Anul 2023 aduce foarte multe momente importante pentru noi toți în industriile sătmărene. În perioada 10-12 martie, Expo Industry și SkyLine Events organizează la Satu Mare cea de-a 2-a ediție Expo Mobilă Internațional.
Asemeni primei ediții, și anul acesta ne propunem să promovăm lansarea de produse noi în vederea identificării nivelului de satisfacție al clienților, încheierea unor contracte comerciale, precum și scopul de a crea posibilitatea interacțiunii directe între vânzători și clienți.
De asemenea, scopul este și acela de a identifica potențialii furnizori, a unor subcontractanți, reprezentanți, importatori și distribuitori pentru expozanții noștri. Cvasi dorim să prezentăm și promovăm companiile autohtone cu potențial și extindere internațională”, ne dezvăluie organizatorul principal al evenimentului, Bura-Maksay Ștefan-Petru.
În cadrul evenimentului va avea loc și bursa locurilor de muncă pentru industria mobilei, întrucât evenimentele marca Expo Industry Satu Mare au mereu același scop, și anume acela de a crea interacțiune între companiile din industrie și oameni. În același timp, se vor promova și diferitele utilaje, a echipamentelor și accesoriilor din industria de fabricare a mobilei.
În cadrul Expo Mobila Internațional se vor va avea loc în 11 martie, începând cu ora 12.00 și până la ora 17.00 Conferința Industria Mobilei, precum și diferite programe cultural-artistice pentru publicul participant.
Locația evenimentului: Satu Mare, Galeria CinemaOne Laserplex din incinta Aushopping Satu Mare, de pe drumul Careiului nr 77-79
Când se va desfășura: 10-12 martie 2023, programul expoziției fiind între orele 11.00-21.00
Deschidere oficială: 10 martie 2023, ora 15.00
Colaboratorii evenimentului: se desfășoară în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România, Revista Mobila, Camera de Comerț și Industrie Satu Mare, Asociaţia Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest (DRW) și Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare.
Companiile interesate să participe ca expozanți pot lua legătura cu organizatorul principal al evenimentului, dl. Ing.Bura-Maksay Stefan-Petru, la numărul de telefon 0744.977.846 sau la adresa de e-mail [email protected] pentru alte informații și detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.