Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

VIDEO. Călin Borșe, melodie nouă în cinstea consătenilor lui din satul Crucișor

Taragotistul sătmărean Călin Borșe a lansat o melodie instrumentală în cinstea consătenilor lui din satul Crucișor, județul Satu Mare. Chiar dacă a avansat în carieră, și nu numai, iar viața l-a scos din satul său natal, el este recunoscător, în continuare, locului în care a crescut și unde s-a format ca artist.

Videoclipul cu melodia instrumentală Pe la noi prin Crucișor a fost lansată, joi seara, și este un cadou pentru locuitorii din comuna Crucișor.

„Am învățat să merg pe drumul meu uitându-mă mereu înainte, am mai oprit din când în când și atunci mi-am adus aminte, că am plecat din Satul Meu natal cu inima împacată că într-o zi am să mă întorc la toți pe care i-am lăsat acasă. Astăzi, mă întorc cu bucurie la consătenii mei din comuna Crucișor județul Satu Mare și le aduc în dar o melodie frumoasă ,pe care am interpretat-o cu atâta bucurie. Am închis ochii pentru o clipă amintindu-mi de anii copilăriei mele, de nunțiile de altădată, de obiceiurile frumoase ,unde oamenii cântau și petreceau pâna dimineața cu muzică și voie bună.

Cu siguranță nu voi uita niciodată de claca care se făcea în sat, de balurile frumoase de la Căminul Cultural și de ulița plină de copii care se bucurau că erau împreună chiar dacă nu aveau prea multe jucării”, a transmis Călin Borșe.

2 comentarii

  1. chupacabra Răspunde

    Totusi de ce nu s-a filmat videoclipul in Crucisor ??? Lacul de la Oteloaia e taman langa Solduba…

  2. ... Răspunde

    Buna observația! I se rupe lui de satul lui natal Crucișor, e doar Reclamă ieftină!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.