Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

Consilierul USR Satu Mare Adrian Piller atrage atenția: posturi de directori cu 13.000 de lei la CSM

Consilierul local USR Satu Mare Adrian Piller atrage atenția asupra faptului că la Clubul Sportiv Municipal se înfiinţează posturi de directori plătite cu sume de 13.000 lei pe lună.

Comunicatul USR Satu Mare:

“Consilierul local USR Adrian Piller atrage atenția asupra faptului că Clubul Sportiv Municipal Satu Mare va înființa o secție nouă de OINĂ, și asta nici nu ar fi o problemă doar că de fapt ce înființează primăria sunt posturi de directori plătite cu sume de 13.000 lei pe lună. Asta în condițiile în care nu există echipă, nu există stadion omologat, nu există buget pentru echipă și nu există nici oameni interesați cu adevărat de acest sport, fie el și național.
“Impactul anual pentru un singur post de șef de birou este minimum 155.000 lei. USR nu acceptă risipa banului public!”
Adrian Piller va propune că această secție de oină să se adreseze elevilor și să practice sportul nostru național în mod gratuit”.

5 comentarii

  1. Om Răspunde

    What???? Cine aprobă așa ceva???

    • c-block Răspunde

      Cine? Tocmai ei! Curat murdar nu-i așa? Dar să știi că de aia se ofensează că ei de unii singuri au ieșit din schemă (a se citi de la guvernare) și au rămas cu buzele umflate. Că altfel nu ziceau nici un cuvânt, de asta fii sigur! Cea mai mare dezamăgire usereplusminus ăsta. Că #pepededeul de va dezumfla aia nu a fost surpriză pentru cunoscători dar ăștia puteau fi ceva. Aș propune rebranduirea partidului sub denumirea Partidul Gică-Contra.😮😵🤔😨

  2. Ioi de capu meu Răspunde

    Seca-ți țara asta pe toate căile, chiar și inimaginabile fară cea mai mică urmă de patriotism, rușinică.

  3. Pistike Răspunde

    Domnule consilier, matale îți plac pistele de biciclete pictate pe trotuar, în contradicție cu legislația națională și contrar normativelor în construcții în vigoare?
    Nu vi se pare că este vorba despre risipa de bani publici a primăriei municipiului Satu Mare, în totală scârbă față de pietoni și bicicliști?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.