Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

VIDEO. S-a deschis E-motion, magazin de tehnică medicală, la Satu Mare

Astăzi în municipiul Satu Mare s-a deschis E-motion, magazin de tehnică medicală pentru oameni cu nevoie speciale. Magazinul, situat pe str. Corvinilor nr. 23, cuprinde o serie de produse necesare oamenilor cu diverse probleme de sănătate.

Managerul E-motion, Oana Schvarczkopf a spus că acesta nu este un simplu magazin, ci un loc în care oamenii să primească consiliere, adică să fie informaţi despre cea mai bună soluţie de pe piaţă în funcţie de fiecare problemă.

Practic, magazinul este partener TZMO, care este o companie de top în producţia şi furnizarea de produse pentru igienaă, produse sanitare şi dispozitive medicale, la nivel mondial.

TZMO are în portofoliu peste 30.000 de produse. Noi o să încercăm să ne mulăm în funcţie de necesităţile sătmărenilor, a medicilor şi a pacienţilor, să aducem aici, cât mai la îndemână, produse, să oferim consiliere astfel încât să se ia cea mai bună decizie. În magazin se regăseşte doar o mică parte a produselor comercializate. Orice cerinţă va fi, pe partea de tehnică medicală şi consumabile, o să încercăm să venim în întâmpinarea sătmărenilor. Nu ne dorim să fim un simplu magazin ci să fim parteneri şi consilieri, să venim în ajutorul celor care au nevoie de aşa ceva. Vrem să credem că şi noi facem parte din acest ajutor”, a spus Oana Schvarczkopf.

Managerul TZMO România, Lucian Bala, a explicat că acest brand a căpătat încredere de la profesioniştii din domeniu, iar acum, prin deschiderea magazinelor prin aceste parteneriate, se deschide spre publicul larg.

Noi venim cu alt concept. Acest spaţiu este într-un fel magazin de proximitate, într-un fel farmacie, într-un fel drogherie, şi cele mai multe produse sunt cele care se regăsesc în unităţile sanitare. Care este diferenţa? Pe noi ne interesează ca beneficiarul să fie tratat ca lumea”, a spus Lucian Bala.

Aşadar, dacă aveţi în familii oameni cu nevoie speciale, nu ezitaţi să treceţi pragul magazinului de pe str. Corvinilor nr. 23, fie şi pentru informaţii care vă ajută sau pot ajuta la creşterea calităţii vieţii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.