Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Au omorât un bărbat din Sătmărel pentru slănină și cârnați. Condamnați la 22 de ani de închisoare

Doi tineri au omorât un bărbat din cartierul Sătmărel pentru ca, în cele din urmă, să fure din locuința lui un fir de cârnat, o bucată de slănină, o butelie de aragaz și două pachete de țigări. 

Tragedia a avut loc în luna februarie a anului 2022, însă criminalii și-au aflat pedeapsa în luna februarie a acestui an, și anume 22 de ani închisoare.

Totul a început în data de 4 februarie 2022, când doi tineri au consumat alcool la barul din cartier. Cei doi au băut bine, după care, pe drumul de întoarcere spre casă, au hotărât să se deplaseze la locuința victimei pentru a fura lemne, discutând şi despre faptul că şi alte persoane au mai pătruns în locuința acestuia şi au furat lemne.

Cei doi au intrat în curtea locuinței prin gradină şi apoi în anexa situată în spatele casei unde se aflau depozitate lemnele. Auzind gălăgie, victima a ieșit din casă şi văzând ușa întredeschisă la magazie a aprins lumina şi a mers la magazie, vrând să intre să vadă ce se întâmplă. Moment în care inculpații au auzit gălăgie puternică de la lătratul câinilor, au văzut că s-a aprins lumina de la intrare în casă, astfel că au luat repede ce au găsit în anexa, respectiv baros și o bâtă, şi s-au ghemuit după uşa magaziei.

Bărbatul a rămas căzut pe spate în magazia de lemne, iar cei doi s-au îndreptat spre locuința victimei de unde au furat o butelie, două pachete de țigări care se aflau pe masă şi, din cămară, au furat o bucată de slănină şi un fir de cârnați, după care s-au dus acasă. După aproximativ 2 ore s-au întors la locuința victimei pentru a se asigura că acesta nu mai trăiește. A doua zi au vândut butelia pentru suma de 120 lei, banii i-au împărțit egal şi i-au cheltuit pe alimente.

Cei doi au fost condamnați la 22 de ani de închisoare.

 

 

 

 

8 comentarii

  1. H&R Răspunde

    La pârnaie o să primească cârnați bughete. Slănină… hmmm nu știu.

  2. H&R Răspunde

    Sau poate cârnațul va fi uns cu slană. Să intre mai ușor în cuptorul nou și micuț. ❓

  3. H&R Răspunde

    Asa cum imi place mie, niami niami

    • H&R Răspunde

      @h&r fals
      Știe deja toata lumea ca-ti place să sugi carici! Spor, acasa tatal tau te-a alaptat. Te-a invatat sa furi. Bravo ce familie, tocmai bun in guvern.

  4. H&R Răspunde

    Mama ce repede se misca, doar un an a trebuit sa fie judecatorii siguri de sentinta.
    Bravo judecatoria SM, bine ca nu se intampla mai multe, altfel ar muri de batranete majoritatea inainte sa se ajunga la o sentinta.

  5. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Nu-i problemă. Acum la universitatea infractorilor va învăța de la profii cu vechime cum să scape data viitoare. Sau cum să fure mai mult. Dar un lucru nu pricep la judecățile astea. Ok a omorât un om, zbang la zuhaus cu el. Sunt de acord. Totuși nu trăim în junglă. Dar atunci dacă omori pe trecere de pietoni un elev de ce primești 2-3 ani cu suspendare și în cazul ăsta 22 de ani?????

  6. sss Răspunde

    … la beci o sa pape slanina cu usturoi si o sa ragaie a carnati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.