Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

VIDEO. Sătmărean implicat în accidentul de pe M1 din Ungaria

Un sătmărean a fost implicat în accidentul de pe M1 din Ungaria. Un alt bărbat, a povestit, pentru Observator, cum a sărit să ajute românii din patru maşini accidentat.
“Românii pe care i-am ajutat eu au fost patru. Era o femeie foarte grav, era un român cu maşină de Braşov, un român cu număr de Satu Mare şi încă o familie de la Piteşti căreia i-a luat foc maşina”, a povestit pentru Observator Micu Ioan Ciprian, martor la accident.
Amintim că peste 30 de oameni au fost răniţi, dintre care 13 grav iar unula  decedat în accidentul de pe M1. Furtuna de praf a redus brusc vizibilitatea. Potrivit Ministerului de Externe de la Bucuresti, cinci români au fost implicaţi, dintre care doi au necesitat spitalizare.
Şase camioane şi 37 de autoturisme au fost implicate in ciocniri, iar unele au luat foc.
Potrivit Politiei ungare, citate de MTI, coliziunea în lanţ, care a avut loc pe sensul de ieşire din Budapesta, la kilometrul 30, în direcţia Győr, a fost provocată de un camion care ar fi deviat, ciocnindu-se de maşini.
Dintre cele 43 de vehicule implicate în accident, 19 autoturisme, o furgonetă şi cabina şoferului unui camion au ars complet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.