Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

VIDEO. Sute de oameni ținuți în Vama Petea. S-a luat internetul, apoi curentul

Sute de oameni au fost ținuți cu orele, în această dimineață, în Vama Petea, potrivit relatării Irinei Maxim, jurnalistă la Someșeanul. Ea a publicat pe pagina ei un text în care arăta cum a fost nevoită să aștepte la coadă în vamă deoarece s-a luat internetul, după care s-a luat și curentul.

Relatăm integral mesajul jurnalistei:

„Să vină cineva să le aducă o găleată de internet la amărâții ăștia din Vama Petea, că ne țin aici ca pe câini la coadă că n-au net săracii. De juma de ceas se stă pe loc și așteaptă să vină cineva să pornească netul. Se aude, Poliţia de Frontieră Română?
LE: Și, iaca se făcu ora de când stăm ca fraierii, cu sutele, la coadă la vamă. Deoarece fiindcă pentru că din seria no internet connection. Minten tre să vină cineva să ne aducă o găleată de motorină. Bine că nu ninje tare…
LE2: S-a rezolvat problema, în sensul că nici vorbă. A venit net-ul, că au primit băieții tablete cu net mobil. Dar… S-a luat curentul! Pam-Pam. România, țara din evul mediu. Și uite așa mai trece un ceas.

LE3: Am ajuns la 2 în vamă. Am plecat la 5:52,doar pentru că s-a enervat milițianul că tot râdem de el că se ia curentul la fiecare 25 de secunde. Sărbători fericite și un Paște luminat pentru cei din spatele nostru”

4 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Cre’ că am intrat în Scheggem, sau era un exercițiu de astfel. Nu mai este nevoie de cabinele acelea, nici de curent și nici de internet.

    • Fratelo Răspunde

      Nu te supara, mai insisti mult cu “Scheggem” asta? La fiecare postare de-a ta faci aluzie la curul tau, esti poponar si-ti faci reclama sau ce naiba?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.