Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Violență extremă! Un sătmărean și-a băgat soția în comă pentru că nu l-a așteptat cu mâncare

Violență extremă într-o familie din județul Satu Mare. Un sătmărean și-a băgat soția în comă pentru că a băut și nu l-a așteptat cu mâncare.

Potrivit informațiilor PortalSM, sătmăreanul, venind de la muncă, a ajuns la domiciliu, iar soţia acestuia se afla în stare de ebrietate. Văzând-o în acea stare, acesta s-a îndreptat spre ea, a scuturat-o, i-a aplicat lovituri cu palmele peste faţă şi a împins-o, moment în care femeia a căzut la pământ, individul luând totodată cureaua de la pantaloni cu care i-a aplicat lovituri peste spate.

Mai mult, bărbatul și-a strâns soția de gât, fiind foarte nervos pe aceasta deoarece era în stare de ebrietate şi nu l-a aşteptat cu mâncare. Deoarece în urma agresiunilor fizice femeia a leşinat, individul a aruncat apă peste aceasta şi a pus-o în pat, iar când organele de poliţie au ajuns la faţa locului au constata faptul că persoana vătămată era întinsă în pat, în stare avansată de ebrietate iar la nivelul corpului prezenta multiple leziuni, la faţa locului fiind chemată şi ambulanţa care a transportat persoana vătămată la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Fiind transportată la UPU Satu Mare, pe corpul persoanei vătămate s-au constatat următoarele leziuni: şoc spinal, fractură coloană cervicală C7- paraplegie, vânătăi pe braţe, spate, faţă şi antebraţ, iar pe înscrisurile medicale se făcea referire la faptul că persoana vătămată a fost transportată la Spitalul din Târgu Mureş, secţia ATI, pentru acordare îngrijiri medicale.

Sătmăreanul agresiv a fost trimis în judecată, sub control judiciar, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

 

2 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Ar manca asta bataie. Da’ bataie din ala cu mustar si “checiap”.

  2. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    @H&R, eu cred că jumătatea sa era în comă de beat ce era înainte de a primi bătaia asta pur tradițională. Dar așa ca și curiozitate aia de ce nu scrieți că totul s-a petrecut pe careva șir al țiganilor, pardon al rromilor????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.