Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Sătmăreancă snopită în bătaie la o benzinărie, de față cu fiul ei. Motivul: muzica dată prea tare

O sătmăreancă a fost snopită în bătaie la o benzinărie din județ, chiar de administratorul unității. În momentul agresiunii, femeia se afla în mașină alături de fiul ei și de o altă persoană. Totul ar fi pornit de la muzica dată prea tare.

Potrivit informațiilor PortalSM, sătmăreanca se deplasa cu mașina pe un drum din județul Satu Mare, împreună cu fiul ei şi cu o altă persoană. În momentul în care au ajuns în dreptul unei stații de alimentare combustibil, un individ s-a îndreptat spre sătmăreancă şi, fără să-i spună ceva, a tras-o de păr, după care i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii la nivelul capului, lovituri în urma cărora aceasta a căzut la pământ. În timp ce se afla la pământ, individul a continuat să o lovească, aplicându-i lovituri cu pumnii şi cu picioarele la nivelul corpului și spunându-i că o omoară.

În urma loviturilor primite, sătmăreanca a suferit leziuni fizice care au necesitat pentru vindecare un nr. de 3-4 zile îngrijiri medicale. Mai mult, în timp ce îi aplica lovituri cu pumnii şi picioarele, agresorul i-a distrus şi ochelarii de vedere, provocându-i un prejudiciu de 2700 lei.

Totul ar fi pornit de la muzica dată prea tare

Fiind audiată, sătmăreanca a spus că cel care a bătut-o este chiar administratorul benzinăriei, acesta din urmă fiind în acel moment sub influența băuturilor alcoolice. Ea a mai spus că tot scandalul ar fi pornit de la muzica dată prea tare. Mai exact, sătmăreanca a sunat în trecut la numărul unic de urgență 112 întrucât de la stația de alimentare, aflată în vecinătatea domiciliului ei, se auzea des mult zgomot (muzică n.red.) chiar și după ora 22.00. În timp ce o lovea, agresorul i-a și strigat că: ”poți să mai suni la 112″.

Audiat în calitate de suspect și inculpat, agresorul a refuzat să dea declarații. Acesta va fi obligat să plătească statului, cu titlu de amendă penală, suma de 5760 lei.

 

2 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Totul a ramas in coadă de pește.Si femeia?Femeia nu ia nimic de la derbedeu in afara de bataie,numai statul ia?Mai da voi citii ce scrieti?Păi măi nene daca dai o știre sau un zvon daca nu știi povestea pana la capat lasă-te de scris,mergi la bandă sau altundeva unde poți face lucrurile de mantuială,eventual angajeaza-te la stat sau la vreun privat care sa te plătească făcând lucrurile pe jumătate.Ochelarii,deci ochelarii costa 2700 lei si atat?Bipedul poate bate in continuare pe cine vrea si cand vrea ca el nu va face puscarie pentru ca este neom bataus si tenteaza la viata cuiva?….legile absurde din romanistan functioneaza si avem o justitie de sa te caci pe ea.

  2. Gigi Răspunde

    Cu putin efort ..poate fi incadrat la tentativa de omor…aviz Procuraturii… modificat codul penal….nu violente si alte vrajeli..
    ASALT….

    PEDEAPSA? 1- 3 ani de inchisoare…in functie de ..rani provocate..
    IORDACHE …CIUCA ..MR .buzau..** . Treceti la treaba ..scoateti mainile din nas!!
    Executarea!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.