Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

A murit cățelușa arsă în incendiul din Satu Mare! S-a făcut tot posibilul pentru a fi salvată

Cățelușa arsă în incendiul ce a avut loc la o casă din zona centrală a municipiului Satu Mare a murit. Medicii au făcut tot posibilul pentru salvarea ei, însă organismul ei a cedat.
Asociația FreeLife a postat un mesaj prin care au anunțat decesul câinelui.
„Suntem devastati, in ciuda eforturilor echipei de medici veterinari care au făcut tot posibilul pentru salvarea lui Hope (Speranța), din păcate a pierdut lupta cu viata… Zile in sir internata, cu toată atenția îndreptată spre ea, organismul ei nu a mai rezistat… Ne pare rău suflețel, o mulțime de oameni minunați au făcut tot posibilul sa te salveze, am așteptat cu sufletul la gura sa ieși din clinica și sa mergi la casuta ta… dar viata nu e cum vrem noi”, este mesajul publicat de asociație.

12 comentarii

  1. bigbrother Răspunde

    Acel cățel trebuia eutanasiat imediat după un consult medical care oricum s-a făcut. Așa cei care au lansat această acțiune lacrimogenă au cheltuit inutil bani și timp. Plus că după mine au și chinuit câinele. Că nu avea oricum nici o șansă la o viață rezonabilă calitativ. Să știe asta. Vă spune asta un proprietar de câine cu ștate vechi în domeniu. Adică eu cred că eu am câine de mai demult decât au unele persoane de la asociație vârsta lor de când s-au născut. Nu trebuie neapărat fiecare câine salvat, mai ales că ăsta nu avea nici o valoare. După nenorocire o injecție și nu mai suferea. Așa i s-a prelungit agonia.

    • Tu ce valoare ai? Răspunde

      Da tu crescător “ bătrân” de câini ce valoare ai?Gradul tău de empatie este zero! Probabil crești câini doar pentru împerechere și lupte! Da într-adevăr se pune problema eutanasiei atunci când nu mai este nicio șansa sau suferința prin care trece este foarte mare! Poate in acest caz era mai bine sa se procedeze așa de la bun început, dar in același timp avand in vedere ca bietul cățel mânca și bea singur au fost și speranțe…nu cred ca a fost ceva făcut doar pentru a fi lacrimogen.Eutanasia este soluția finala nu una de compromis așa ca problema eutanasiei nu se pune in funcție de VALOARE ,TIMP ȘI BANI…Și încă ceva,eu cred ca fiecare viața trebuie salvata…neaparat! Poate vreodată in viața o sa ai parte ca alții sa hotărască ce fac cu viața ta , atunci cred ca o sa gândești altfel!

      • bigbrother Răspunde

        Esti BOU! Nu totul se rezumă la ocrotirea vieții în momentul în care cum e și aici câinele ajunge în halul ăsta fără de hal. În acest moment am un beagle dresat tocmai de mine pentru că este câine de terapie pentru un copil autist. O să-i spun ca să lupte de dragul tău. Nu știu dacă ai habar să știi ce înseamnă a dresa un beagle. Așa măcar aproximativ. Faptul că tu crezi că toți procedează cum ai face tu aia nu înseamnă că așa se și întâmplă. Dacă tăceai filosof rămâneai. Așa ești un BOU cu diplomă. Drept răspuns la întrebarea ta valoarea mea este infinit mai mare decât a ta că tu te pierzi în astfel de amănunte inutile. Iar dacă ești de la Freelife de ești așa șucărit uitați oameni buni de ce nu mai scăpăm de câinii vagabonzi de pe stradă. Pentru că tocmai voi îi țineți peste măsură. Nu asta scrie în contractul cu primăria. Sau zici că e facultativă și mai prostiți pe cei de acolo?

        • Vulpea bi-polara Răspunde

          …m-am oprit din citit la “valoarea mea e infinit mai mare”. Bai Gutza local, Salamule satmarean…sigur copilu tau e cel autist din familie?

          • bigbrother

            Nu ăla trebuie să fii musai tu. Măcar mai află omul nivelul tău de prostie. Crezi că dacă jignești și arunci apelative aiurea ești mai credibil? Și până la urmă cine a început treaba cu valoarea că nu eu? Stai jos până ai pe ce.

          • omerta

            Am o întrebare către tine șmecherule. Tu chiar crezi că dacă omul are un copil autist în familie sau unul să zicem cu sindromul Doen vina exclusivă este a familiei și medicii care fabrică prin malpraxis copiii bolnavi cronici fără șanse de recuperare nu au nici o vină? Tu știi câte cazuri avem în oraș dar nu se vorbește?

          • Vulpea bi-polara

            Sunt un prost ce mai! Adevarul e ca daca m-as intalni cu careva cu care ma cert pe aici pe strada cred ca as face pe mine. Adevarul e ca sunt un prost si jumatate si nu inteleg nici un text simplu de genul catelus cu parul cret. Mea culpa.

  2. Satmarean Răspunde

    Cine a a facut asta ar trebui pedepsit la fel. E un criminal, indiferent ce varsta are si trebuie pedepsit aspru , sa fie un exemplu pentru cei care ar mai inc erca si sa gandeasca asa ceva. Bestie ordinara. Autoritatile sa-si faca treaba pentru care sunt platiti !

    • Nu o sa se întâmple nimic Răspunde

      Nu o sa pățească nimic dementul care a făcut asta! Sa nu uitam ca a vrut sa-și incendieze propria mama nu doar cățelul și casa! Mai mult ca sigur este bolnav psihic, cu certificat,o sa rezulte ca nu avea discernământ sau discernământul diminuat din cauza alcoolului sau lipsei de medicamentație și o sa rămână in societate, statul neavând instituții dedicate acestor indivizi…cel mult o luna la psihiatrie. După care ….

  3. Kuka Răspunde

    Felicitări “salvatorilor”!
    Ați chinuit bietul animal doar pentru a vă satisface orgoliile personale! Până la urmă tot același a fost deznodământul!

  4. GB Răspunde

    “Pe surse” am înțeles că bietul cățel (care era de curte) s-a speriat de autospeciala/sirena pompierilor și de aceștia, ascunzându-se în casă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.