Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Accident în parcarea unui hipermarket din județ. Un tânăr fără permis a lovit trei mașini

La data de 9 aprilie, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției Livada au fost sesizați despre faptul că, în parcarea unui hypermarket situat în localitate, s-ar fi produs un eveniment rutier cu mai multe autoturisme implicate.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 18 ani, domiciliat în Livada, aflându-se la volanul unui autoturism, ar fi efectuat manevra de mers înapoi și ar fi avariat trei autovehicule care s-ar fi aflat parcate regulamentar.

Din producerea evenimentului rutier a rezultat avarierea celor patru autoturisme, fără a fi înregistrate victime.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar autoturismul la volanul căruia se afla i-ar fi fost încredințat de către un alt tânăr de 24 de ani, pasager al acestuia.

Procedura de testare cu aparatul etilotest a indicat faptul că niciunul dintre cei doi tineri nu se afla sub influența alcoolului.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințare.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. Bety Vana Răspunde

    Daca a condus in parcare nu constituie nicio fapta penala.Doar ca trebuie sa plateasca pagubele.

  2. Chupacabra Răspunde

    Evident,BMW. Probabil ca un prieten care lucrează în străinătate si venitacasă de sărbători, ii oferă ocazia unui alt prieten al său să fie părtaș la visul de a conduce un BMW. Bine că nu au visat pe vreundrum public și să fi intrat în ceva copaci. Și mai ales e bine ca nu au fost oameni prin parcare în acele momente. Fierul se îndreaptă.

  3. GB Răspunde

    O fi “faptă penală”, nu o fi “fapta penală? OUG 195/2002 :” drum public – orice cale de comunicație terestra, cu excepția căilor ferate, special amenajată pentru traficul pietonal sau rutier, deschisă circulației publice; drumurile care sunt închise circulației publice sunt semnalizate la intrare cu inscripții vizibile;”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.