Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. DN 19 Satu Mare – Oradea, blocat. Accident grav, şoferiţă decedată

Un accident rutier grav a avut loc, marți, 4 aprilie, în jurul orei 12:25, pe DN19, în zona localității Valea lui Mihai, județul Bihor. DN 19 Satu Mare – Oradea este blocat.

,,La ora 12.27, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 19, pe raza localității Valea lui Mihai, eveniment în care au fost implicate un TIR, o autocisternă și un autoturism, șoferița acestuia din urmă, aflată în stop cardio-respirator, rămânând încarcerată în urma impactului.

Pentru salvarea victimelor, la fața locului s-au deplasat de urgență, pompierii militari din cadrul Stației Valea lui Mihai, cu o autospecială de intervenție și cu ambulanța SMURD a subunității, un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului Marghita, cu o autospecială de descarcerare grea și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Forțele de intervenție acționează în momentul de față pentru descarcerarea victimei din autoturismul avariat, iar echipajul de pompieri militari paramedici efectuează, simultan, manevre de resuscitare”, informează ISU Bihor.

Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicul din cadrul echipajului SMURD declarând decesul acesteia, mai informează ISU Bihor.

Echipajele SMURD acordă îngrijirile necesare șoferului autocamionului și fiicei victimei decedate, care între timp, a sosit la locul accidentului, ambii suferind atacuri de panică.

FOTO: Norbert Hamza Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.