Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

VIDEO. Proiect finalizat. Mai multe camere video în municipiul Satu Mare

Primăria Satu Mare a finalizat un nou proiect pentru extinderea sistemului de supravegehere video din oraș. Printr-un proiect de cooperare cu orașul înfrățit Ujgorod, Primăria Satu Mare a obţinut fonduri pentru instalarea a încă 20 de camere video.

“Municipiul Satu Mare și orașul înfrățit Ujgorod au finalizat proiectul prin care s-a extins sistemul de supraveghere video în ambele orașe. Prin acest proiect, în Satu Mare s-au instalat camere de supraveghere video în 20 de locații, numărul total de camere video fiind în prezent de 126. Valoarea totală a proiectului transfrontalier a fost de 109.870 euro, din care suma de 44.301 euro a fost alocată municipiului Satu Mare”, transmite Primăria Satu Mare.

Investiţia s-a realizat prin proiectul “Ensuring public safety through the cooperation of law enforcement agencies via the use of advanced video surveillance systems in Uzhgorod and Satu-Mare (Safe cities)”.

18 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    Monitorizare totala, daca si la loteria LOTO iti cer buletinul

  2. ciprian Răspunde

    Sa nu uitati de pasarela pietonala, sa puneti si acolo 2 camere

  3. Unul Răspunde

    Dupa vizionarea videoclipului am observat cu stupoare ca exista camera de supravegere si la Piata nr. 1 Ma intreb totusi cum de nu pot stopa vanzare ilicita de tigari din Ucraina? Cine are interes sa se vanda in continuare si fara sa fie deranjati “vanzatorii?”

    • bigbrother Răspunde

      Cred că știi răspunsul. Degeaba avem noi și pe aceste camere dacă nu suntem în stare să le folosim. Cine crede că dacă o să avem încă 40-50-100 de camere în plus va fi mai bine? Eventual ăștia vor fi și mai zăpăciți care ar trebui să le folosească prompt și just.

  4. Cris Răspunde

    Poate instalati camere de supraveghere si in parcarile de domiciliu din Micro 16.
    Poate asa se vor putea identifica hotii de piese de la masinile parcate ( hoti care actioneaza mai ales noaptea ).

  5. Norik Răspunde

    ÎN CURÂND ACESTE JIGODII VOR PUNE CAMERE ȘI ÎN TOALETĂ!!!

  6. cetatean platitor de taxe Răspunde

    @norick daca ,,uiti,, sa tragi apa ar fi necesar! Pe de alta parte avem nevoie de modelul ,,singapore,,care a transformat in anii 60 orasul port dintr un oras rau famat cu o rata de infractionalitate uriasa intr un oras model! https://www.rador.ro/2016/02/22/legile-draconice-care-au-transformat-singapore-in-cel-mai-curat-oras-al-planetei/ Din pacate noi ca popor suntem adeptii jumatatilor de masura si a compromisului,motiv pentru care nu vom fi niciodata un popor ,,first class,,!

  7. Satmaresn Răspunde

    I terenul u este pt ceyatean. Interesul este pt firma care le va pune. Oare cine o sa fie ? Folda sau …cei care se ocupa și de semafoare ??? Sau iar va câștiga ” licutayia” o firma de la București sau de altundeva din sud, care o sa instaleze niște jeguri și apoi nu o sa mai vina pe aici niciodată. De fapt nici pe Tarr nu-l trage nimeni la răspundere pt ce drumuri a fa un bara trecuta în centrul nou. Trotuarul este cu 2 cm mai sus de at drumul.

  8. Vasile Răspunde

    Bă proștilor! Nu ne ajută la nimic camerele, acesteia nu te apără de hoți și tâlhari, autoritățile o fac pentru ei că să nu muncească, după ce ai fost tâlhărit și bătut i-ar femeile violate, camerele la ce te m-ai ajută,la polițiști le-am cumpărat BMW uri să aibă în ce dormi.

  9. Mihai Răspunde

    Scrieți in limba romană SATU Mare nu in ungurește trăim in România nu Ungaria

  10. 💩💩💩 alias Pistike Piticu loopu Fred Barnei Polska Noviciok EfBiAi Răspunde

    Am ajuns si aici. Nu inteleg ce scrie ungurii, dar dau ca parerea.

  11. Lili Răspunde

    Poate aflam si noi la ce au folosit aceste camere de supraveghere in ultimii 5 ani pe probleme de violenta, rutiera etc.
    Este la fel ca si cu Schengenul, avem de toate din punct de vedere tehnic, dar mai avem o singura si mare problema, dorinta de a ne face treaba cum trebuie.

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      @Lili, pe noi ca de fiecare dată practica ne va omorâ. Nu suntem în stare să le folosim nici camerele pe care le avem. E mare comoditatea. Propunem, facem anunțuri, dezbatem, ne facem că suntem importanți, cheltuim fonduri cu nemiluita, implementăm apoi după aia ne trezim că tot acolo suntem de unde plecasem. O singură dată nu am auzit o declarație de la primărie sau de la poliție cum că cu ajutorul acestor camere de supraveghere câți au fost prinși! Probabil e informație clasificată. Mai știi?

  12. Rambo Răspunde

    Camerele sunt pentru moșii ăia din poză care normal nu mai au ce căuta acolo, dar România îi mare și darnică cu uni, iar pe ceilalți îi f–e în c-r. Alupigus!!!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Doar ocazie să se afișeze, iau banii ATOP pentru ședință și mamă-mamă ce importanți și ocupați suntem! Bani aruncați pe geam pe camere că ei oricum nu-i pot utiliza cum trebuie.
      PS. Ceva despre actrița Dorgai? Sau așteptați “aniversarea” a 10 ani??? Eu în locul lor m-aș ascunde de rușine.
      PS2. Ăștia cum mai trec testul de pregătire fizică???

  13. claudiu Răspunde

    Tu oricum te ascunzi dar nu de rusine ci de frica….un comportamant de rozatoare,traiesti ca sa murdaresti si sa faci rau OAMENILOR!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Dacă mi-ai răspuns ție atunci să-ți crape obrazul. Nici ce avem nu putem utiliza. Apoi hai să nu intru în detalii cum a fost implementat și prima parte a proiectului acum mai bine de 10 ani tot cu Ucraina. Nu vreau să reproduc ce mi-a zis în particular primarul de dincolo că e caz grav. Și acum va fi la fel. De ce? Pentru că noi nu dorim altceva. Putem avea și peste 1000 de camere prin oraș că siguranța tot la fel va fi pentru că mulți au uitat ce înseamnă să alergi să prinzi un hoț. Dar acum dă bine la CV că ne-am tras în poză. Mie nu mi-e rușine de ce spun pentru că am și dovezi. Tu când citești astfel de reacții tremuri că ți-e frică că poți pierde statutul tău de stat degeba. Hai sictir.
      PS. Îmi explică cineva de ce a trebuit să participe așa pentru impresia artistică cât un pluton de cadre militare la ședință? Altfel nu era destul de valabilă? Mno.

  14. Norik Răspunde

    De ce nu scrie Gabor despre hotararea care adat ca s-a scuteasca patronii unguri de majorarea impozitului pe cladiri in paragina cum au platit ceilalti propietari di oras.Gunoiu hortist Gaborel cu tot ce face in orasul asta demonstraza cat este de SOVIN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.