Ultima actualizare: azi, 14:38

Locale

Dosar penal pentru un sătmărean. Vindea CD-uri piratate într-o piață din oraș

La data de 27 aprilie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în urma desfășurării activităților specifice, au identificat, într-o piață din municipiu, o persoană care comercializa produse purtătoare de drepturi conexe, respectiv discuri optice.

Față de persoana în cauză, un bărbat de 52 de ani, din Satu Mare, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de oferire spre vânzare de mărfuri pirat.


Sursa: IPJ Satu Mare

6 comentarii

  1. Gigi Facher Răspunde

    Dosar penal pentru ce kkt ??!! Cine dreaq mai cumpara CD-uri ??!!

  2. xpert86 Răspunde

    Asta a cazut ca fraierul, nici dracu nu-i cumpara CD-utile sau DVD-urile cu muzica si filme de cand a aparut Netflix, Disney, Prime Video, Show Time, etc

  3. ssss Răspunde

    …..normal , daca nu mai sunt alte infracțiuni în Satu Mare. Trebuie să câștige un ban și polițiștii noștri. Astea îs afacerile urmărite de poliție. Îl acuza de furt de drepturi de autor. Foarte multa evaziune exista în Satu mare pe tema asta , un adevărat fenomen în municipiu, bine că poliția ia atitudine! La piața de vechituri mai este de prins infractori asemenea , prin zona sandalelor și radiouri vechi piratate bineinteles

  4. Vasi Răspunde

    In loc sa vanda tigari, se baga pe Cd-uri contrafacute. S-a destructurat o retea imensa de Cd si DVD-uri,felicitari. Colaps total in Hollywood.

    • bigbrother Răspunde

      Sau au aflat și ei cu o întârziere de pe puțin 10 ani că sunt CD-uri de astea piratate, nu numai casete? Au zis că hopa ia să facem și noi un dosar atuncea cu fraierul. Adică nu cred că cel care a fost prins a făcut asta prima dată. Că am fost și eu prin piața asta (drept ultima oară acum vreo 4-5 ani pe puțin) și am văzut și eu de astea. Dar nimeni nu-i băga în seamă. Nici cumpărătorii dar nici organele. De aia zic asta. Whatever.😮😵🙃Dar legal polițiștii au dreptate. Mă aștept acum la o acțiune în forță tot așa pe eradicarea vânzării de țigări de prin piețe. Că tot același lucru este. Că am înțeles că e bai mare la buget și ANAF-ul nu apucă să strângă destul. Poliția locală aveți cuvântul. Dar să știți că nu am speranțe mari.

  5. Valahu Răspunde

    Cu tigarile nu spera prea mult aici e alte interese sunt bagati aia cu multe stele (trese) pe umere .Mai prind cate un tantalau care cade de fraier s-au chiar intentionat ca s-a vada ca au activitate viitorii speciali la pensii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.