Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

Femeie bătută cu nuiaua. Ar fi răspândit zvonuri că s-a culcat cu un bărbat

Femeie bătută cu nuiaua. Un bărbat din Negrești Oaș a agresat o femeie pentru că aceasta ar fi spus mai multor persoane că cei doi au întreținut relații sexuale. Acum, acesta este condamnat la închisoare cu suspendare.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 29.07.2021, în jurul orei 19.00, în timp ce femeia se afla pe terasa unui magazin, un bărbat a început să o agreseze fizic. Acesta i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul corpului cu un sul de carton şi cu o nuia, provocându-i leziuni care a necesitat 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Potrivit bărbatului, din primăvara anului 2021, femeia a tot răspândit zvonuri la adresa lui și i-a adresat tot felul de cuvinte, iar pentru că era tensionat, femeia în stare de ebrietate, bărbatul s-a decis să își facă dreptate.

Fără să îi adreseze un cuvânt, femeia a început să îi spună iar aceleași afirmații, cum că cei doi au întreținut relații sexuale. Moment în care bărbatul a luat un sul de carton ce se afla lângă coltul magazinului, s-a dus lângă aceasta și a început să o lovească peste picioare și peste abdomen, a rupt o nuia dintr-un copac, dar nu a mai continuat să o lovească și s-a întors pe terasa magazinului.

Acum acesta este condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe și la 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.