Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Dosar penal. O pensionară a refuzat să sufle în fiolă. Polițiștii: Mirosea a alcool

Dosar penal pentru o pensionară din județul Satu Mare. Oprită în trafic de polițiști, femeia a refuzat să sufle în etilotest. ,,Mirosea a alcool”, spun oamenii legii.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii au identificat în trafic, pe raza localității Căuaş, un autoturism marca Opel la volanul căruia s-a că s-a aflat o pensionară. În urma legitimării, polițiștii au stabilit că şoferiţa în cauză „emana vapori de alcool”. Solicitându-i-se testarea, femeia a refuzat. Aceasta a fost invitată să-i însoţească pe oamenii legii la Spitalul din Carei, în vederea recoltării mostrelor biologice de sânge necesare pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Fiind audiată, femeia a recunoscut infracţiunea săvârşită, arătând că a refuzat să se supună prelevării mostrelor biologice de sânge necesare pentru stabilirea alcoolemiei, deoarece „era speriată”. Ea s-a ales cu dosar penal.

5 comentarii

  1. Mihaita Piticu' Răspunde

    Vad ca nici femeile nu se lasa mai prejos….

  2. Silvia Răspunde

    Era de la acidul gastric..ce aveti cu batranii? Daca nu vinde patrunjel inseamna ca-i beata?

  3. Jan Răspunde

    S-a fermentat mamaliga. Mare smecherie.

  4. Jan Răspunde

    Apoi scuzati la mine ca io tat timpu i-s beat de cat borot am baut si mama mi-o dat s-a sug de la tata cand eram mic ca de aia am ajuns asa timpit si numa prostii vorbesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.