Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

FOTO BREAKING. S-a deschis podul de la ştrand. În secret şi fără invitaţi!

Azi noapte a fost deschis traficului podul de la ştrand. Firma executantă pur şi simplu a eliminat barierele şi a permis accesul autotursimelor.

Deşi este una dintre cele mai importante investiţii din ultimii ani din Satu Mare, autorităţile locale au decis ca acest lucru să se facă fără niciun fel de inaugurare. Sătmărenii au fost surprinşi şi s-au înghesuit să treacă podul cu maşina, acesta fiind aglomerat încă de la primele ore.

P.S. Dacă nu v-aţi prins deja, vă informăm că aceasta este o păcăleală de 1 Aprilie!

Nu uitaţi să zâmbiţi şi să daţi mai departe. Buna dispoziţie şi distribuirea acestei “ştiri” ajută!

P.S. 2. Promitem că următoarea ştire cu deschiderea podului va fi adevărată!

Să fiţi sănătoşi!

 

17 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Măcar puteați pune o poză cu un pod hobanat. Vă ajut eu. Căutați poze cu podul Erasmus din Rotterdam.

    • Paca Liciu Răspunde

      Mai bine puneau poza cu pontonu de la Caraseu. Ca sa te multumeasca pe tine. Au facut si astia o gluma si tu repede vezi “defecte”.

    • Paca Liciu Răspunde

      Te dai mare ca tu cunosti poduri. Da de Podul inalt ai auzit?..din Rotterdam, auzi Domnule? De parca ar fi singurul superpod din Lume!!! Baszameg!…ala l-o vazut asta, cu asta moare de gat…No poti sa mori. AI VAZUT A OPTA MINUNE A LUMII.
      Cat de “crispati” pot sa fie unii oameni. N-am cuvinte.

    • Paca Liciu Răspunde

      Eu am vazut Colosul din Rhodos. Anul trecut. cand am fost in Patagonia…undeva langa Australia de Nord..Apropo, ai vazut filmul ala? Mincinosu mincinosilor.

      • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

        Te rog mai scrie de astea că ești amuzant. Fă-te penibil până la capăt!

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Și care-i stadiul cu pista de Formula 1???🤔🙃😆😉 Că măcar atunci oșenii când vor veni acasă la vară nu vor mai driftui săracii prin parcări. Gândiți-vă și la ei.

    • Paca Liciu Răspunde

      No am o veste buna. Osenii nu mai vin acasa. Ca si-o luat cetatenie maghiara si raman un Ungaria. No!!! Ii binie?

    • Aushanu Răspunde

      Nu numai osenii fac drifturi. Nu face discriminari ca ii jignesti pe cocalarii autohtoni.

  3. 3.14 Răspunde

    Fratilor, am luat-o dis-de-dimineata pe stomacul gol, am crezut povestea. Sa aveti parte de pacaleli dragute!

    • Paca Liciu Răspunde

      No bine. Nu este rau sa fi pacalit din cand in cand. Este sanatos. Eu i-am spus la nevasta mea ca am pe alta si ma despart de ea. Dupa aproape 40 de ani de casatorie. A fost socata!… Piatra de pe inima i-a cazut cand i-am explicat ca este pacaleala de 1 Aprilie. Simtul umorului este specific romanilor… Da nu la toti. Sunt socat de cat de incruntati sunt romanii. Inclusiv eu. Mai ales…Hai sa incercam sa luam viata asa cum este. Oricum nu schimbam nimic.

  4. Bibi Răspunde

    Ce fain! Mi-a scurtat drumul la serviciu. Păcat că l-au deschis abia de 1aprilie 2023. Apropo cine a tăiat pamglica? Nu l-ati chemat și pe Ghiula, că e specialist, la Vetis nu mai are nevoie de foarfecă.

  5. Feri Poter Răspunde

    Aha,si binenteles in Cartierul Satmarel se va construi un mall si va fi asfaltat in totalitate iar Kereskeniy va fi ales bulibasa !!

    • Paca Liciu Răspunde

      Nu se va construi niciun Mall, Cartierul Satmarel, prin reprezentantii satesti, au hotarat sa se alipeasca la Zona metropolitana Piscari. Mai urmeaza votul in consiliu….Satu Mare este istorie. Mall-ul se va construi la Balta Blonda. Ca suna mai frumos… Ceva de genul; Fat Frumos Cel Balai din Balta Blonda…ce frumos suna, nu? Poetic…arta adevarata…

  6. ecologist resemnat Răspunde

    Acuma sincer mă așteptam să scrieți și ceva despre plantațiile de banane și de pepene din Stâna. Mai ales în contextul ruso-ucrainean că poate ucraineeni au și banane, papaya sau mango plantat la ei. Mai știi? Și fac concurență producătorilor cinstiți de la Stâna care deja vând pepene în față la casieria Digi de pe Păuleștiului. Știu eu de ce zic asta.😉🤣

    • Paca Liciu Răspunde

      Razi tu razi, dar la Stana nu au cum sa fie plantatii de banane si pepene. Acolo zapada inca si acuma masoara 1 metru, si localnicii s-au intrunit in Consilul satesc si au decis ca cel mai bine ar fi sa acceseze fonduri europene si sa infinteze o statiune de ski. No bine. Daca nu va fi zapada poate fi si ski nautic. Ca nu degeaba a dat Dumnezeu acum vre-o doi ani, in vale, viitura de patru metri inaltime cand au murit o multime de oi ( no vezi? daca stiau ski nautic scapau). Asa ca la vara puteti skia la Stana.

      • ecologist resemnat Răspunde

        @Paca Liciu. Râzi tu râzi dar tu nu ai văzut certificat de producător de banane, citrice sau de pepeni la,unul dn Stâna? Că eu da. Serios, nu glumesc. Bine, povestea e de vreo 15 ani dar și atunci frate????? Deci la noi te duci la primăria locală și primești exact de care certificat dorești.

  7. Paca Liciu Răspunde

    Asta nu este gluma! Eu am fost gata gata sa zbor cu masina in Somes ca am luat-o pe bune… Pe surse, din anturajul lui Gabor am aflat ca cei de la Strabag au decis intreruperea lucralilor si denuntarea contractului, unilateral, la noul pod, pana la noi clarificari cu reprezentantii primariei. Intre noi fie vorba, au fost foarte foarte deranjati si ofensati de stirea asta. La viitoarea intalnire cu presa de 1 Aprilie 2024 Gabor va va lamuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.