Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Amendă uriașă pentru un șofer din Satu Mare! Le-a dat polițiștilor datele fratelui său

Un bărbat din județul Satu Mare a dat datele fratelui său în urma unui control rutier, iar asta deoarece el avea permisul anulat. Acum, șoferul este obligat la plata sumei penale de 8.750 de lei. Sentinţa a fost dată îna ceastă săptămână, deşi fapta a avut loc în 5.11.2020.

Potrivit informațiilor PortalSM, un echipaj de la poliția rutieră, aflat în zona Aeroportului Satu Mare, a observat o mașină oprită care avea luminile de întâlnire în funcțiune, iar ceilalţi şoferi au fost obligaţi că circule pe contrasens.

Polițiștii s-au deplasat lângă mașină și i-au făcut cerut actele bărbatului de la volan. Şoferul a spus că nu le are la el, şi le-a dat datele fratelui său, adică numele și anul nașterii.

După ce au verificat informaţiile, poliţiştii s-au prins că șoferul nu corespunde datelor oferite. După identificarea reală a șoferului, aceștia au aflat că conducătorul auto a prezentat datele fratelui său. În baza de date, șoferul figurează cu permisul de conducere anulat. El s-a deplasat la aeroport pentru a-l ridica pe şeful său care venea cu avionul de la Bucureşti.

Acum, șoferul este obligat la plata sumei de 8.750 lei amendă penală şi la 1.500 de lei cheltuieli către stat.

Un comentariu

  1. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Off, off. Curioși mai sunt și polițiștii noștri.😮😵🤣 Dar șeful care l-a chemat acolo nu are nici o vină? Că sigur știa de treaba cu permisul. Sau acum depinde cine e acel șef?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.