Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO. De Ziua Pământului, jandarmii sătmăreni au plantat sute de puieți

De ”Ziua Pământului”, jandarmii sătmăreni au răspuns prezent invitației Asociației Free Way și s-au implicat în campania ”Un om, un pom, o țară”. 

În pădurea de la Livada, alături de alți voluntari, sub coordonarea specialiștilor din cadrul Ocolului Silvic Ardud, în parcela alocată Jandarmeriei Satu Mare, s-au plantat 400 de puieți de stejar și frasin.

,,Prin acțiunea noastră ne-am alăturat sutelor de jandarmi români, care în luna aprilie s-au implicat la nivel național în campanii de plantare organizate la nivel național. Începută în urmă cu câțiva ani, activitatea de plantare de puieți a devenit o tradiție în rândul jandarmilor sătmăreni, aceștia având mai multe plantări în pădurile de la Urziceni, Foieni și Livada. Credem în puterea exemplului și încurajăm cât mai mulți voluntari să participe la astfel de activități, pentru un mediu mai curat, un viitor mai sănătos și mai verde!”, au transmis jandarmii sătmăreni.

 

5 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Jandarmi!am și eu de pus cartofi, vă băgați?

  2. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Mda. Este înduioșătoare graba cu care se încearcă să ni se demonstreze că și specialii estem oameni. Că zici că deja îs prea multe evenimente din partea lor, zi după zi. Începi să te gândești că oare de ce? Că nimic în regnul bujetar nu se întâmplă așa întâmplător.

  3. Nha Răspunde

    Mai bine pazeau padurile mature, dar hai cu imaginea! Praf in ochi!

  4. Vasile Răspunde

    Du-te loopu la gară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.