Ultima actualizare: azi, 18:14

Locale

FOTO. Extraordinar! Elev din Satu Mare, medalie de aur la Olimpiada Națională de Matematică!

Extraordinar! Sătmăreanul Luca Mureșan, elev la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din Satu Mare, a obținut medalia de aur la Olimpiada Națională de Matematică.

Olimpiada Națională de Matematică pentru clasele V-XII s-a desfășurat la Brașov, iar Luca Mureșan, elev în clasa a VII-a la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”, a reușit să urce pe prima treaptă a podiumului, obținând medalia de aur pentru județul Satu Mare.

,,La Olimpiada Națională de Matematică, Brașov 2023, un nou rezultat remarcabil al matematicienilor sătmăreni: Medalie de aur și Mențiune ME: Luca Mureșan, clasa a VII-a, Colegiul Național “Mihai Eminescu” Satu Mare, profesori pregătitori Rebic Camelia și Braica Petru. Felicitări, Luca! Felicitări profesorilor pregătitori! Felicitări părinților!”

 

2 comentarii

  1. Domnul Trandafir Răspunde

    Spune repede. Cat face radical din unu….No bine. Am glumit. Bravo lui. Matematica alaturi de fizica au rezolvat multe enigme ale omenirii. Nu chiar pe toate.
    Multi nu inteleg, dar prin formule matematice poti descoperii o planeta aflata lângă sute de ani lumina.

  2. Fasz Răspunde

    Felicitări pentru rezultatul obținut! Să nu uităm totuși că nu matematica duce la evoluția societății, ci femeile așa ușuratice cum le știm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.