Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Invitație la joacă. Cum arată primul parc pentru câini din Satu Mare

Primul parc pentru câini din Satu Mare a fost amenajat chiar în interiorul celui mai mare parc din municipiu, și anume Parcul Cubic. Pe lângă multitudinile de spații de relaxare sau zone de sport, Cubicul s-a gândit să le ofere și patrupezilor propriul lor spațiu.

Lacul Cubic, care după aproape 30 de ani s-a transformat într-un loc de petrecere a timpului liber, oferă spații de relaxare și sătmărenilor care nu se pot desprinde de animalele lor de companie. Astfel, în interiorul parcului au fost amenajate mini parcuri pentru câini de toate felurile.

Astfel, au fost amenajate zone speciale pentru câinii de talie mare, mijlocie și mică, acolo unde patrupezii se pot juca sau relaxa în voie. Iar în timp ce câinii zburdă și ”își fac de cap”, stăpânii lor se pot așeza pe bancă și să privească cum ”pufoșeniile” se bucură de joacă.


CITEȘTE ȘI:

Un comentariu

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Deci. Pe lângă faptul că pentru mulți proprietari de câini este f.f.f. departe mai este și aspectul că ce oferă acest loc de joacă în afară de faptul că est îngrădit și are un coș de gunoi???? Nimic. Mergeți și vedeți cum arată un spațiu pe câini în vest și apoi să vă lăudați. Că asta ce ați făcut e fix zero. Mă rog, nu e chiar zero, e zero virgulă. În oraș ar trebui să existe pe puțin 10 astfel de spații dacă nu mai multe. Și mult mai bine dotate decât astea aici. Dar tot e spre mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.