Ultima actualizare: azi, 22:09

Locale

FOTO. Momente emoționante la ISU Satu Mare. 21 de cadre militare s-au pensionat

Ieri, 21 aprilie 2023, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al județului Satu Mare, a avut loc o festivitate în cadrul căreia, 21 de cadre militare care s-au pensionat în ultimii 2 ani, incluzând și anul curent, au primit aprecierea colegilor lor.

Pălăriile, umbrelele, bastoanele, plachetele personalizate au fost atențile oferite foştilor pompieri, atenții care s-au dorit a simboliza atât o pensie lungă și liniștită cât și recunoștința și prețuirea pentru întreaga carieră.
În numele întregului colectiv, locotenent colonel Buzduga Sergiu Marius, desemnat inspector şef al ISU SM, a adresat celor prezenţi un emoţionant mesaj alături de urări de sănătate şi de mulțumiri.
“V-ați iubit, înainte de orice, profesia, dedicându-vă timp nesfârșit acesteia, ați avut curajul de a vă pune, oricând vieţile în pericol pentru a vă proteja semenii, au fost zeci de ani puși în slujba acestei arme nobile”, acestea au fost doar câteva dintre cuvintele emoţionante care au marcat atât de frumos evenimentul de ieri.

8 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    Rușinos! Vreo 2 sau 3 par a fi cât de cât aproape de vârsta de pensionare. Restul sunt mult prea tineri. E greu să prețuiești așa acești oameni!!!

    • Aspi Rina Răspunde

      Zeci de ani acesti oameni au stins incendii,au salvat vieti si au suferit alaturi de cei nenorociti !Ti-e ciuda ca nu esti si tu printre ei ? Trebuia sa pui mana pe carte,sa nu stai la pacanele cat e ziua si noaptea de mare !

      • satmarean Răspunde

        Gresit, aproape jumatate sunt de la birouri.

      • unulunul Răspunde

        aspiria,unde au lucrat astia zeci de ani,asa cum spui?tu nu vezi ce buni sunt de munca?ies la 45 de ani la pensie,se angajeaza tot la stat,si noi le ridicam statui!Nu i-a obligat nimeni sa se faca pompieri,au ales ei!Ce ai spune sa iesim toti la pensie pe la 45???ar fi bine?

  2. satmarean Răspunde

    Cate buchete a primit amanta. Unul singur are peste 25 de ani de armata. Restul maxim 16.

  3. Vasile Răspunde

    Bă pompieri pensionari! chiar dacă CNP ul este tânăr,voi chiar arătați a pensionari,se vede că v-ați ramolit dormind prin dormitoarele unității de pompieri așteptând să se aprindă câte un foc de paie.Acuma începe viața fraților.

  4. Altul Răspunde

    Pensie lungă și sănătate! Strugurii sunt acri, se știe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.