Ultima actualizare: azi, 12:22

Locale

FOTO. S-au reluat lucrările pe mai multe drumuri din județul Satu Mare

Consiliul Județean Satu Mare a început astăzi, lucrările de reparații și întreținere a mai multor drumuri județene. Mai exact, lucrările au loc pe drumurile județene: DJ 109N Unimăt – Săcășeni și DJ 109J Racșa – Racșa Vii. Pe traseul Ardud-Baba Novac se fac plombări cu mixtură asfaltică iar pe tronsonul dintre Ardud și Gerăușa se frezează stratul de uzură în vederea plombării porțiunilor degradate.

Consiliul Județean anunță continuarea acestor lucrări de reparații și întreținere a drumurilor județene pentru o cât mai bună circulație rutieră pe drumurile din județul Satu Mare.

“Vremea bună permite realizarea lucrărilor de reparații și întreținere a drumurilor județene, realizate cu finanțare din bugetul propriu al județului.

În aceste zile se desfășoară lucrări de așternere a stratului de piatră spartă pe drumurile județene DJ 109N Unimăt – Săcășeni și DJ 109J Racșa – Racșa Vii. De asemenea, utilajele acționează pe drumul județean 194D pe traseul Ardud-Baba Novac, unde se fac plombări cu mixtură asfaltică, iar pe tronsonul dintre Ardud și Gerăușa se frezează stratul de uzură în vederea plombării porțiunilor degradate.

Vom continua reparațiile și pe alte porțiuni care necesită reparații, pentru o cât mai bună circulație rutieră pe drumurile din județul Satu Mare” transmite Consiliul Județean Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.