Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Prins beat şi fără permis la volan. L-au anchetat până când… s-au prescris faptele

Un bărbat din Negrești Oaș care a fost prins conducând beat şi fără permis a scăpat de dosarul penal pentru că s-au prescris faptele. El a fost prins beat în anul 2018, iar sentinţa de prescriere a fost dată luna aceasta de către Judecătoria Negreşti Oaş.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 27.02.2018, în jurul orei 20.30, bărbatul a fost oprit în trafic între Oraşu Nou şi Negreşti Oaş ca urma a faptului că avea defecţiuni la sistmeul de iluminat. Pentru că emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,33 mg/ litru alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii i-au cerut permisul de conducere, dar bărbatul a spus că deține permis de conducere categoria B emis de autoritățile portugheze, doar că nu îl are asupra sa. El a fost invitat a doua zi la poliţie să prezinte permisul, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Ulterior, poliţiştii au descoperit că nu avea niciun fel de permis.

Bărbatul a fost anchetat timp de aproape 5 ani, iar în cele din urmă, după ce a fost trimis în judecată, s-a decis încetarea urmăririi penale ca urmare a prescrierii faptelor.

4 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    Le-au lăsat intenționat să se prescrie ,că să nu muncească, sunt cu gândul doar la salariile și pensiile nesimțite,bravo , susțin

  2. bigbrother Răspunde

    @Vasile, citind știrea eu mă gândesc că nu oricine putea să facă asemenea lucru. Adică să rezolve așa ceva. Adică beat bine de tot și fără permis clar ca lumina zilei și să reușească totuși să tărăgăneze cercetarea 5 ani !!!!! până se prescrie. Păi care a fost motivul că nu s-a finalizat dosarul de cercetare??? Probabil s-a dus înapoi în păortugalia și delicventul nu era de găsit? Păi Europol sau Interpol ce păzește, Domane iartă-mă? Sau celebra babă cu pătrunjelul e mai important? Sau țiganul care a furat un sac de ceva de foame? Tu nu la $ de gândești? Și apoi ne mirăm că instituțiile statului nu mai sunt respectate? Repet, nu cunosc date din caz am dat doar cu presupusul. Dar e cam prea dubioasă treaba. Cine a dat concursul pentru tărăgănare sper să fie călcat de acest individ neposesor de permis. Și nu sunt rău.

  3. Nenea Răspunde

    Romanica….. penitenciar în aer ….. liber…. totu ….la misto….în kolonia asta…..

    • Badea Răspunde

      Măi Nenea, vedete-aș in penitenciar măcar câteva luni, până când o să-ți dai seama, și o să poți face diferența, și să nu mai delirezi . Poate ai șansa și de -un tratament in termenul de mai sus ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.