Ultima actualizare: azi, 10:08

Locale

FOTO. Mașină cu roțile în sus, în Satu Mare! Șoferița a urcat băută la volan

ACTUALIZARE. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare explică cum s-a produs accidentul în care a fost implicată o șoferiță și copilul ei. Femeia s-a urcat băută la volan și s-a răsturnat cu autoturismul în mijlocul drumului.

Ce spune Poliția:

,,La data de 19 aprilie, în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Ady Endre din municipiul Satu Mare.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că o femeie, de 43 de ani, din Satu Mare, aflată la volanul unui autoturism a intrat în coliziune cu un autoturism aflat staționat, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism, după care s-a răsturnat cu propriul autovehicul, intrând în coliziune cu un alt autoturism.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a unui minor, de 11 ani, aflat în autoturismul condus de femeie. Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,94 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Verificările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Știrea inițială:

Un autoturism s-a răsturnat, cu puțin timp în urmă pe strada Ady Endre din municipiul Satu Mare. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și prim-ajutor.

Șoferița care a provocat accidentul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice. Ea se afla în mașină alături de copilul ei. Strada Ady Endre este blocată, în acest moment.

Deocamdată, nu se cunosc împrejurările exacte în care s-a petrecut incidentul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.