Ultima actualizare: azi, 19:32

Naţionale

Copil de 3 ani, ucis de un TIR pe trecerea de pietoni. Tatăl și fratele lui, în spital în stare gravă

Un copil în vârstă de 3 ani a murit, iar un alt copil şi un adult au fost transportaţi în stare gravă la spital, după ce au fost loviţi de un TIR pe o trecere de pietoni din localitatea Leţcani, județul Iași, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi.

“Un TIR a lovit doi minori la trecerea de pietoni. Sunt trei victime: un adult şi doi copii. Din primele informaţii, un minor a decedat şi unul este inconştient. Acesta din urmă şi adultul au fost transportaţi la spital. La faţa locului a intervenit Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi cu o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi două echipaje de la SAJ Iaşi”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au informat că şoferul TIR-ului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. De asemenea, circulaţia pe DN 28, în localitatea Leţcani, este blocată pe ambele sensuri.

“În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, transmit reprezentanţii IPJ Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.