Ultima actualizare: azi, 21:29

Locale

FOTO. Nu a mai apucat sensul giratoriu! Un șofer a ajuns cu mașina pe câmp, la ieșirea din Satu Mare

Un șofer a ajuns cu mașina pe câmp, în apropierea sensului giratoriu de la ieșirea din oraș către localitatea Botiz. Este vorba despre un șofer din județul Maramureș, iar până în acest moment nu se știe cum a avut loc incidentul.

Polițiștii ajunși la fața locului nu au găsit nicio persoană în mașină. Nici alte persoane nu au putut oferi, până în acest moment, informații despre modul în care s-a petrecut totul. Cert este faptul că șofer a pierdut controlul mașinii și a ajuns cu autoturismul pe câmp.

6 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Circula cu 50 km/h 🙂

  2. Marcel Răspunde

    A ieșit la iarbă verde, gratarelul, micii și berea urmează …

  3. Northwestern Răspunde

    Pe mine nu mă mai mira nimic. Șoferii din oraș sunt atât de proști, încât nici dacă le e desenat pe asfalt sensul de mers, nu se descurcă (vezi Nepi).

  4. H&R Răspunde

    GTA Satu Mare Edition

  5. Gheorghe Răspunde

    Ce aveti cu omul?Voua nu vi se intampla uneori sa aveti nevoie la toaleta?Pe om lo scapat nevoile(necesitatile fiziologice)si fiind in masina cu centura pusa o fi zis ,,hai sa merg sa ma rezolv in graul satmerenilor”,a uitat sa desfaca centura de siguranta si uite asa a ajuns in decor.Mare noroc ca a ajuns pe 4 roti si nu cu rotile in sus de la ce inaltime a aterizat.

  6. altu fără bmw Răspunde

    Nu știu de ce vă mirați! La mulți sensurile astea oricum sunt fără sens, le depășește nivelul lor intelectual ca să le și utilizeze cum trebuie. Nu mai bine să meargă așa cherestul păstă heghi????😨😱😵

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.