Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

VIDEO. Incendiu provocat intenționat la Satu Mare. Intervenție exemplară a Poliției Locale

Un incendiu provocat intenționat în municipiul Satu Mare, care ar fi putut provoca o tragedie, a fost stins la timp de polițiștii locali, care au reușit, în același timp, să prindă și piromanul. Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a provocat intenționat un inceniu la două containere de pe bulevardul Vasile Lucaciu și de pe Calea Traian, fiind prins la timp de polițiștii locali.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, când bărbatul a incendiat două containere în formă de clopot de pe bulevardul Vasile Lucaciu din municipiul Satu Mare și un container aflat în curtea blocului T3, de pe Calea Traian.

Incendiul provocat la containerele de pe b-dul Vasile Lucaciu a fost stins de polițiștii locali cu ajutorul stingatoarelor din mașinile de serviciu.

Cu ajutorul imaginilor surprinse de camera de supraveghere stradală, polițiștii locali au reușit să-l prindă pe piroman în mai puțin de o oră pe str. Fântânii. Acesta este un tânăr de 35 de ani, domiciliate în municipiul Carei.

Bărbatul a fost sancționat cu amendă de 1.500 lei si a fost predat lucrătorilor BIC din cadrul IPJ în vederea continuării cercetărilor.

10 comentarii

  1. claudiu Răspunde

    Felicitari si mult succes in continuare! Iar cei care spuneau ca sunt inutile camerele ar fi bine sa se abtina de la comentarii!

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Mda. Dacă tot vorbim de inutilitate. Care-i treaba cu actrița aia omorâtă de ani buni. Că deja la vremea respectivă erau camere în zonnă. No???? Astea cu camerel le folosesc din ani în Paști. Acum s-a nimerit să fie pe fază careva și să vadă care cretin a făcut ce a făcut. Că în rest …….. Au făcut pentru ce sunt plătiți. Ar fi culmea ca după fiecare om care ăși vede conștiincios de treabă – că sunt încă destui – să ne apucăm să aplaudăm. Felicitări gunoierilor, felicitări casierieței că mi-a luat banii pe factură etc.????

      • -.- Răspunde

        Camere pe malu Somesului ?

        • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

          Scuze. Mea culpa. Felicitări și ție pentru imensa ta inutilitate și consum excesiv de oxigen. Mai taci măi! Sunt în centrul nou care dau spre. Și se și pot regla, direcționa dar pentru asta cineva ar trebui să știe să facă asta. Și și mai important să vrea să facă asta! Aici e baiul mare. Că dacă în centrul nou se întâmplă asta și nici acum nu se știe nimic ce așteptări poți avea pe Ostrovului, să zicem? Sau facem un experiment de asta a primăriei că rămâne în viață cel mai tare? Atunci măcar să anunțe.

          • cetatean platitor de taxe

            Esti doar o victima a ADN ului! Sub diverse pseudonime infectezi nett ul cu ineptii,ura si frustrare!

          • De aici înțelege fiecare ce vrea

            Pardon? Nu am înțeles. Adică dacă am pretenția ca fiecare să-și facă treaba pentru care este plătit aia la tine se cheamă inepție sau ură? Sau că după decesul actriței o lună femeile circula cam toate însoțite prin oraș și aia ți se pare în regulă? Păi atunci pentru ce îi plătim? Asat este inepție sau ură? Bine că nu mă faci și revizionist. Dar mai ai vreme. Du-te mai bine și fă focul pentru mici inutilitate, anomalie genetică ce ești!

      • Mateiaș Răspunde

        Gabriela Dorgai nu a fost omorata

  2. piocrine Răspunde

    yulyuoy

  3. piocrine Răspunde

    O căutare deschisă a partenerilor se.xuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește = shrinke.me/kisa

  4. piocrine Răspunde

    O căutare deschisă a partenerilor se.xuali în orașul tău și în funcție de interese, totul este anonim și gratuit deocamdată. Lucru foarte tare, folosește => shrinke.me/kisa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.