Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

FOTO. Porțile deschise la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, filiala Satu Mare

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, filiala Satu Mare, și-a deschis în decursul zile de azi, 25 aprilie, porțile pentru viitorii absolvenți ai liceelor din Satu Mare. Evenimentul a avut loc la sediul filialei din Satu Mare de pe strada Ștefan cel Mare.

În cadrul evenimentului, elevilor sătmăreni le-au fost prezentate ofertele universității, specializările, modul de înscriere și un mic istoric al filialei din Satu Mare.

„ În ceea ce privește filiala din Satu Mare, aceasta s-a înființat în anul 1997, deci avem și noi o mică vechime de 25 de ani. Activitățile se desfășoară în dou[ sedii, sediul de pe strada Mihai Viteazu, sediul vechi, unde se găsesc birourile administrative și biblioteca. De asemena, acolo își desfășoară cea mai mare parte a activității școala postliceală. Și mai avem sediul de pe strada Ștefan cel Mare, sediul nou, unde își desfășoară activitatea cam toate specializările cu licență”, a spus Teodor Mircea, director de studii.

La eveniment au participat și studenți ai Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, care le-au vorbit elevilor despre liga studențiilor de la UVVG Arad.

Specializările Universității de Vest „Vasile Goldiș”

  • Facultatea de Medicină Generală,
  • Facultatea de Stomatologie,
  • Facultatea de Științe Economice
  • Informatică și Inginerie,
  • Facultatea de Științe Juridice,
  • Facultatea de Științe Socio-umane,
  • Educație fizică și sport
  • Facultatea de Farmacie.

Pe lângă aceste specializări absolvenții se pot înscrie și la Școala Postliceala de Asistenți Medicali Generaliști și Asistenți Medicali de Farmacie.

Înscrierile pentru specializările universității se pot realiza online pe admitere.uvvg.ro sau la una dintre filiale. Pentru Facultatea de Stomatologie, Medicină Generală și Farmacie se va susține un examen de admitere.

2 comentarii

  1. Sandu Răspunde

    Fabrica de diplome ,care de fapt nu sunt recunoscute in afara tari noastre.
    Bravo romania …tara lucrurilor binefacute !!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.