Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Sătmăreanul dispărut de la domiciliu a fost găsit după o mobilizare impresionantă!

Sătmăreanul dispărut de la domiciliu a fost găsit după o mobilizare impresionantă! Bărbatul, care suferă de boala Alzheimer a dispărut luni dimineața de la domiciliul său din Băbășești.

Oamenii din zonă au dat dovadă de o mobilizare fantastică, iar bărbatul a fost găsit în cursul zilei de marți, 18 aprilie.

,,Angajații Primăriei și voluntari ai SVSU Medieșu Aurit, la inițiativa primarului Marian Torok, sunt acum împreună cu domnul Mureșan Gheorghe din Băbășești! S-a elucidat misterul! Căutarea a luat sfârșit! Pentru astfel de lucruri trebuie inițiativă, solidaritate, dar mai presus de orice, încredere și credință în Dumnezeu!”, au transmis, pe Facebook, reprezentanții Primăriei Medieșu Aurit.

6 comentarii

  1. De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

    Dar nu mai bine imobilizați-l dacă e așa ramolit și nu cheltuim bani și resurse de sărbători. Sau măcar puneți în jeb la el un GPS activat. 😵

  2. Valahu Răspunde

    Daca era al tau parinte tot asa vorbeai gunoiule? Sper sa ai si tu boala lui nu stii ce aduce ziua de maine.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Dacă e ținut așa înseamnă că nu era supravegheat cum trebuie. În astfel de cazuri există posibilitatea internării la un azil unde oamenii exact asta fac ca tu să ai timp să nu-ți supraveghezi propriul părinte. Că ai alte treburi mai importante de făcut! Gunoiule! La câți sunt de ăștia cum ar arăta dacă ar trebui să ne mobilizăm zilnic cu tot tacâmul cu smurdul și cu jandarmeria? Ai idee câți sunt bolnavi și de care veci nu auzi să se ducă la dracu-n praznic? Dacă iei sub semnătură că îl supraveghezi atunci răspunzi pentru asemenea cazuri. Doar atât. Aici nu e vorba că cine e mai bolnav decât altul ci de faptul că un ochi tot timpul e pe el. Ca la un copil mic. Priceput-ai? Nu cred. Că dacă se vede că nu faci față atunci fă bine și nu te expune la asemenea situații care la toți pot fi neplăcute. Ca să nu spun că bine că nu a căzut în ceva râu și atunci altfel se discuta. Suflet gingaș ce ești! Dar mnoah cum spune și numele meu ales tu atât ai priceput. Condoleanțe familiei tale.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Și încă atât că dacă era părintele meu eu sigur nu îl expuneam la asemenea riscuri. Pentru că știu că e bolnav și în asemenea situații poate să pățească lucruri foarte neplăcute chiar poate să moară. Deci un copil responsabil se grijește de părinți și ca în cazul de față asigură supravegherea, dacă altfel nu atunci cu schimbul. Îți spune asta unul care știe asta din păcate prea bine. Dar nu o să auzi niciodată în cazul meu de astfel de pățanii. Știi de ce? Pentru că ne împărțim trei între noi plus este dat în consemn și la vecini și dacă apare totuși accidental pe undeva imediat este îndrumat înapoi. Repet, cine semnează că îl ia sub supraveghere răspunde dacă îi scapă din ochi. Mai ales că trebuie asigurată și medicația, în cazul de față strictă. Nu eu zic asta, legea zice asta.
      PS. Și spune-mi și mie revoltatule degeaba cât de costă să pui o șmecherie inteligentă, un device în hainele sale ca la o adică să-l poți găsi mai ușor??? Sau la tine este important să fii supărat și siguranța bolnavului este așa o chestie care merge numai când îți convine?

  3. Valahu Răspunde

    Ma omule esti obsedat de persoana ta stai in oglinda si laudate cat esti de destept,bun,citit etc. Nu ma intereseaza persoana ta si nu doresc s-a polemizez cu tine vad ca nu prea ai de lucru precis esti bugetar .Oricum pace tie , nu mai avem ce dicuta.

    • De aici înțelege fiecare ce vrea Răspunde

      Am asistat la momentul artistic în care @Valahu și-a dat seama că a luat-o rău de tot pe coajă dar te tăcut tot nu îi reușește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.