Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Un nou sens giratoriu în municipiul Satu Mare. Va face legătura cu noul pod

Un nou sens giratoriu se amenajează în municipiul Satu Mare, pe drumul Botizului. Au început deja lucrările.

Noul sens giratoriu se construiește la intrarea spre vechiul ștrand și va face legătura cu noul pod peste râul Someș.

Lucrările au început, în zonă făcându-și apariția mai multe utilaje.

5 comentarii

  1. comentator Răspunde

    La halul în care s-a ajuns în oraș eu aș recomanda ca mersul în linie dreaptă să fie sancționat corespunzător. Este revoltător ca unii încă încearcă să meargă după axul drumului! Pe ce lume trăiesc???? Cel mai fain e că la câte sensuri sunt una după alta poți să te amețești singur prin oraș conducând mașina și fără să consumi alcool! Suntem unici. Oare cei care inventează de astea conduc ei sau au șoferi????

  2. Driver Răspunde

    Mai faceti informari despre circulatia in giratoriu : multi ies din ea dinspre mijloc si taie calea la cei de pe margine! Cine schimba banda tre sa dea prioritate! Unii merg ca vodă in lobodă, cred ca dacă merg drept prin giratoriu, prin banda dinspre mijloc, au prioritate….

    • b Răspunde

      Daca te uiti la marcajele de presemnalizare (sagetile alea desenate pe asfalt) o sa vezi ca iti spun ele cum ai voie sa iesi din giratoriu: banda din stanga pt mers inainte si viraj la stanga, banda din dreapta pentru mers inainte si viraj la dreapta. Deci, doua masini care circula una langa alta nu au de ce sa se intersecteze. Asa e logic – exact ca si intr-o intersectie normala, cu doua benzi pe sens, in care nu o sa virezi la stanga de pe banda de langa bordura… Toate intersectiile cu doua sau mai multe benzi sunt marcate cu sageti, trebuie doar respectate

  3. Unu' Răspunde

    Ca să fie corectă informația, se vor construi nu unul, ci două sensuri giratorii noi, la ambele capete ale podului, respectiv pe Bulevardul Independenței și pe Bulevardul HENRI COANDĂ!!!
    Strada Botizului începe abia 150 de metri mai spre nord-est, la intersecția cu strada 9 Mai și Cimitirului!
    Ziariștilor lu’ pește prăjit le este tot una! Pentru ei și magazinul Kaufland și Media Galaxy sunt tot pe strada Botizului!

  4. Anonim Răspunde

    Sunt cele mai bune soluții intersecții cu sens giratorii . Cei ce amețesc obosesc le creează frustrări învățați sa circulați nu e nici o rușine .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.