Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO/VIDEO. Alertă într-un bloc din Satu Mare. Incendiu și locatari evacuați. Ce spun pompierii

Pompierii militari ai Detașamentului Satu Mare au intervenit, în această după masă, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament, într-un bloc de locuințe de pe strada Zenit din municipiul Satu Mare.

În sprijinul pompierilor a fost solicitat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul locuinței, situată la etajul III, existând pericolul de propagare la apartamentele învecinate.

Pompierii au pătruns în apartamentul inundat cu fum, lucrând pentru localizarea și lichidarea incendiului, concomitent cu misiunea de căutare a eventualelor victime. Deoarece fumul a intrat și în alte apartamente, s-a impus evacuarea a nouă persoane. De asemenea, s-au luat măsuri de ventilare a locuinței și a casei scării blocului.

Persoanele evacuate au fost preluate de către echipajul SAJ. Nu a fost necesar transportul acestora la unitatea spitalicească.

În urma incendiului au ars elemente de mobilier, materiale textile, și altele din interiorul camerei, iar restul apartamentului a fost degradat de fum și de temperaturile foarte ridicate, dezvoltate de incendiu.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost foc deschis în spații închise.

Misiunea echipajelor s-a finalizat în jurul orei 18:00, fiind salvate restul apartamentelor învecinate.


Sursa: ISU Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.