Ultima actualizare: ieri, 21:29

Locale

FOTO/VIDEO. Fetița de 6 ani, dată dispărută, a fost găsită. Ea a fost predată familiei

ACTUALIZARE. Poliția Satu Mare informează că fetița a ieșit la plimbare cu o colegă și mama acesteia.

,,Minora a ieșit la plimbare, VOLUNTAR, împreună cu o colegă de grădiniță și cu mama acelei colege. Ideea de răpire iese din discuție”, informează IPJ Satu Mare.

Știrea inițială:

Fetița în vârstă de 6 ani, dispărută de la un loc de joacă din municipiul Satu Mare, a fost găsită. Micuța a fost predată familiei.

Fetița a fost găsită pe strada Begoniei din municipiul Satu Mare. Micuța era alături de o femeie în momentul în care a fost găsită. Scandal monstru pornit de părinții fetiței care, disperați, au sărit la gâtul femeii cu care era micuța.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și jandarmi, care au calmat spiritele.

 

19 comentarii

  1. haulesbaules Răspunde

    Mda. La stabor deja se întrunea ședința de urgență. Trăiască România NEeducată!

  2. Vasile Răspunde

    Bă Gaborilor! mergeți dracului la muncă că-i plină lunea de voi, i-ar ceilalți gabori care au venit să restabilească ordinea sunt varză.

  3. El Brasil Răspunde

    Dacă e adevărat ce spune doamna că mă-sa știa că e cu ea și s-au dus la o înghețată atunci mama este o țigancă gaboreză veritabilă. Probabil după tărăboiul gratis făcut acum îi e rușine să recunoască că riscă și o bătaie. Având în vedere forțele mobilizate exemplar și costurile intervenției eu aș pune-o la detectorul de minciuni. Asta ca să învețe minte că prea dornică era se pare să apară la brekingnews. Aș pune-o și pe doamna în cauză că vorba aia nu are ce pierde. Că până la urma urmei cineva aici minte. Că la ce prostii debitau unii în materialul video că unii fură copiii etc. când de fapt se știe foarte bine care etnie practică sportul ăsta.

  4. Vasile Răspunde

    Când gaborii se plictisesc mai dau câte o alarmă polițiștilor,pentru trântorii ăstea au ieșit toate organele în teren, noi când îi solicităm trebuie să dăm o mie de explicații până intervin organele, și atunci vin aproape moarte,noroc că în ultima perioadă au mai angajat câteva fetițe ca să-i mai stimuleze.

    • Matei Răspunde

      Ba eu zik sa mergeti sal sustinteti pe dinca sa iasa din puscarie ,nu stiti cazul concret si va dati mari intelepti lasa ca sant si intre voi dinca destui care trebuia sa steie dupa gratii

  5. Rromică Răspunde

    Dacă din comunicatul poliției “ideea de răpire iese din discuție ” ( exprimare de organ!)atunci suntem martori la o noua țigănie ! In mod sigur s-au verificat declarațiile celor implicați,posibil și Protecția Copilului a făcut cercetări și dacă “răpirea iese din discuție” atunci grabnic autoritățile trebuie sa întocmească lucrare penala pt.distrugere ( luneta distrusă) și sa i-a măsuri contravenționale pt, încălcarea prevederilor Legii 61/1991R privind normele de conviețuire socială, pentru ,,alarmarea organelor specializate pentru a inteveni în caz de pericol, fără motiv întemeiat”.Nu am nimic cu nimeni și cu nicio etnie,dar dacă trăiești printre majoritari și vrei sa te integrezi social,lasă deoparte obiceiurile de șatra,manifestările de ev mediu și violenta de orice fel, poate și portul specific! Nu îți pierzi identitatea etnica și culturală dacă arați și te comporți ca toată lumea! interesant ar fi de verificat și care este sursa de venit a șatrei ca este puțin probabil sa fie angajați la Drexi sau Florisal ( ca și coetnicii lor cu mai putine fuste și pălării).

  6. El Brasil Răspunde

    Aștept următorul articol pe subiect din care rezultă că familia a fost amendată pentru alertare inutilă și zarva asta ieftină. Foarte serios zic asta. Pentru că dacă autoritățile nu sancționează astfel de circuri aiurea să nu ne mirăm că foarte curând vom ajunge că ei fac legea. Dealtfel la sfârșitul video-ului nu știu dacă s-a observat că a venit gaborul șef și a zis că no, mergeți acasă. Nu jandarmul sau polițaiul a zis asta și gaborul cu clop! Băgați asta la calculator. Dacă nu vor fi sancționați săptămâna viitoare iar vor inventa ceva. Că nu știu nici a se controla dar nici a conviețui. Țineți bine minte ce v-am zis și nu așteptați să vi se suie în cap că atunci va fi jale și vai fi tardiv!

  7. H&R Răspunde

    Totusi sunt curios, care scoala frecventeaza copilul, la care scoala umbla? Scoala vietii?

  8. Gheorghe Răspunde

    Mai da greu va mai prindeti.Totul este atat de simpu incat imi vine sa rad cand citesc pe aici…..Femeia(tanara si ccu pofte neimplinite)si-a dat fata in grija unei prietene pana ce ea rezolva problema care o framanta de o bucata de vreme.Adica trebuia sa se intalneasca cu unul(fara palarie,ne gabor)care-i facea ochi dulce de ceva vreme si de care si ei ii placea la nebunie numai ca nu reusea sa prinda ocazia sa se tavaleasca cu el.Uite acum cand ,,a lasat fata in grija”cuiva si a mers la tavaleala a aparut gaboru sa-i strice poftele asa ca a fost nevoita sa improvizeze si ea ceva ca sa se scoata cumva in fata lui nea caisa.Tot la fel va proceda si prietena ei cand va avea nevoie de cineva sa-i grijeasca de plod pana cand ea isi rezolva pasarica dornica de frecus.ce atata teravura cu rapiri si armata de melitieni pentru nimic…..greu le mai puteti intelege pe femei…..da nici nu-i nevoie sa va obositi ca poate si ale voastre mai lasa copii zilnic pe la prietene….prietenii stiu de ce!!

  9. Valahu Răspunde

    @Gheorghe.🤣👌

    • El Brasil Răspunde

      Varianta lui @Gheorghe stă în picioare doar în situația în care a venit acasă mustăciosul gabor și a constatat lipsa din gestiune la puradei. Apoi fără să întrebe pe pletoasa de nevastă a dat alarma. În altă ordine de idee pentru cei care se amuză aș avea o întrebare. Voi sunteți mazochiști și vă distrați că ăștia se plicisesc și se distrează pe seama noastră, a celora care plătesc dările la stat și susțin de bine-de rău prin taxe și impozite sistemul ăsta șchiop și olog? Că fiți siguri că ei nu plătesc nimica! Vă schinguiți singuri și vă place! Uite atunci și eu vreau să mă distrez dar pe seama lor! Vreu să aflu dacă au luat o amendă de 5000 RON așa din sport pentru alertă falsă. Uite așa! Să văd eu dacă după amendă mai fac faze de astea, paraziții naibii ai societății!

      • Gheorghe Răspunde

        Brazileiru,da tu crezi ca pe ei ii intereseaza 0,00000001 % despre tine(mine),ca ai sau nu de unde plati sau de ce platesti taxe si impozite?II doare la basca de asta si traiesc fara sa se sinchiseasca de taxe si impozite.faptul ca ne distram si mai facem cate o bascalie denota ca nu trebuie sa pui la suflet asa tare aceste neajunsuri(taxe,impozite,etc,etc)pentru ca iti faci rau cu mana ta.Mai asteapta ca o sa te anunt daca vor primi amenda(in visele tale)…cat despre schingiuire bag sama ca tu te schingiuiesti singur de grija taganilor.Pe astia(si pe altii)numa lutul galben ii mai schimba!Noi ne distram doar ca ne place,fara sa fim ,,mazochiști ”,viata este superbaaaaaa….Oricum orice stat din lumea asta traieste din impozite taxe,amenzi etc,etc asa ca ,,rade si glumeste,cine tanar sa iubeste”vorba unui coleg ungur….viata este frumoasa si trebuie profitat de ea ca…..trece si mintenas esti mos batran si toate se inmoaie si nu-s bune de nimic.Snatate,Amor(daca poti) si bani(daca ai)……un salut frantuzesc.

        • El Brasil Răspunde

          Ai tu așa o boală de a te exprima prin epistole pe aici. Dar tot știu că am dreptate. Că ăștia până nu simt să sunt responsabili pentru ce fac și nu sunt scuturați dacă își bat joc de restul până atunci nu se va schimba nimic. Consider că astea nu sunt de glumit, nici ce s-a petrecut ieri și nici situația ipotetică prezentată de tine. Eu cu familia nu glumesc, pe copiii și nepoții mei nu i-au expus în astfel de situații și cu dragostea mea față de membri familiei mele nu mă joc. La unii e prea ușor.

  10. H&R Răspunde

    @El Brasil
    Si daca primeste amenda, cine va plati? Ca ei nu, fii sigur!

  11. H&R Răspunde

    Daca puradeul nu era din etnia asta, era deja ridicat de Protectia Copilului. In EU sigur asta s-ar fi intamplat. Aici de ce nu?

  12. Varu Răspunde

    Ceva amenzi pentru alarmare falsă?

    • El Brasil Răspunde

      Asta ziceam și eu. Dar nu mai bine schimbați titlul în ceva de genul “Brekingnews. Fetița care nici nu a dispărut s-a afișat pe stradă cu familia sa”. Și dați vă rog lecitină la madam aia care lăcrimează de la ceapă că se pare că este cam uitucă. Nu de alta dar poate nu se mai repetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.