Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

Șofer trimis în judecată. A crezut că face 10.000 de euro dintr-o lovitură, dar a fost arestat

Un șofer a transportat 25 de migranți ascunși într-o camionetă pentru suma de 10.000 de euro dar a fost prins la în judeţul Satu Mare. El a fost arestat preventiv, iar în cursul acestei săptămâni a fost trimis în judecată își așteaptă sentința.

Potrivit informațiilor PortalSM, în 8 martie, în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din țară, un cetățean român, în vârstă de 25 de ani, conducând o autoutilitară marca Fiat, înmatriculată în România.

La controlul de frontieră efectuat în cooperare cu autoritățile maghiare, polițiștii  au descoperit, în compartimentul de marfă al mijlocului de transport 25 de cetăţeni străini.

Mașina și persoanele au fost conduse la sediul instituţiei pentru cercetări. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că 22 dintre ei sunt cetăţeni din Bangladesh, doi din Egipt și unul din Nepal, intraţi legal în România.

Cu toții intenționau să ajungă în state din vestul Europei (Polonia, Franța, Germania), dar pentru că nu dețineau documente legale în acest sens, au încercat să iasă ilegal din țara noastră.

Un bărbat i-a promis şoferului că îi va plăti câte 400 de euro pentru fiecare migrant transportat, ceea ce ar fi însemnat 10.000 de euro la un singur transport, doar că aceştia au fost prinşi la vamă.

Şoferul este acum cercetat în stare de arest la domiciliu pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranți.

2 comentarii

  1. Putin Răspunde

    Halal țară e și România… nu mai poate face omul un ban cinstit!!!!

    • 🤔🤔🤔 Răspunde

      Putler, tu numai taci, marș acasă și bea acolo o vodkă. Lasă tu oamenii în pace și nu scrie prostii. Șoferul ăsta săracul a stat la coadă la urmă când s-a împărțit mintea? Totuși ce a crezut? Acum a picat mai mult decât de papagal. Dar măcar se știe cine dirija transportul, că ăla e mult mai important să se ajungă la ăia. Ăsta săracul e vai de capul lui. În țara asta te duci într-o parcare la mall și în 2 minute găsești alt amator care se lasă prostit cu același text. Nu faceți de astea măi că primiți ani grei de pușcărie! Iar când ieșiți de la bulău să fie clar nu mai sunteți oameni. Asta dacă apucați. Merită?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.