Ultima actualizare: azi, 09:00

Locale

FOTO/VIDEO. S-au împlinit 104 ani de la eliberarea Sătmarului. Manifestări în centrul orașului

Astăzi, miercuri, 19 aprilie 2023, s-au împlinit 104 ani de la “Intrarea Armatei Române în municipiul Satu Mare”, evenimentul fiind marcat în centrul orașului.

Manifestările dedicate împlinirii a 104 ani de la eliberarea Sătmarului de către Armata Română și instaurarea administrației românești au avut loc miercuri dimineața, de la ora 12.00, în Piața Libertății, la “Monumentul Eroului Necunoscut”.

Manifestările au debutat cu intonarea Imnului Național, apoi a urmat ceremonialul religios, după care s-a ridicat un parastas în memoria tuturor celor ce și-au dat viața pentru eliberarea Sătmarului în primăvara anului 1919.

Manifestările s-au încheiat cu depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroului Necunoscut din Piața Libertății din municipiul Satu Mare.

Manifestările dedicate “Intrării Armatei Române în municipiul Satu Mare”, transmise LIVE de PortalSM:

 

16 comentarii

  1. Loop Răspunde

    CÂND SE VA ELIBERA SATMARUL DE SUB JUGUL HORTISTO BOZGORIST ATUNCI VA FI BINE ÎN ORAȘ!!!

  2. ciprian Răspunde

    Primarul a lipsit de la omagierea orașului pe care cu onoare il conduce…nu-i frumos din partea lui

    • kipri fraierul Răspunde

      1. Care omagiere? Acum dacă nu este inventăm? Acum 5 ani nici nu știai că acest eveniment a avut loc, pe cât pariu?
      2. Și acum mai nou e un fel de Daciadă care e mai tare și cine are ozul de meduză mai tare? Ne dăm cu cărămida-n piept?
      Atunci să fiți gălăgioși când este nevoie și nu acum! Să vă văd când e nevoie de voi la o inundație, la ajutat cineva, la ceva donare de sânge sau cu alte ocazii. Papagali de serviciu și fără rost.

  3. Loop Răspunde

    CIPRIAN PRIMARUL SATMARULUI E CEL MAI MARE ȘOVIN ȘI BETIV PE CARE LA AVUT VREODATĂ SATMARUL!!!!

    • Nelu Răspunde

      Si mata a fost betiv …si ce baiat frumos si iredentist a fatat pe pamantul asta ….

    • #pevecistăpân-#să moară capra vecinului Răspunde

      Exact de aia a rupt Zutphen legătura cu noi că ne-a făcut de kakao Coica acolo de mangă ce era în delegație când era acolo în calitate oficială? Dar așa e cum zici tu. Spălat pe creier ce ești.

  4. Loop Răspunde

    Nelu să-mi sugi ****

  5. Loop Răspunde

    GIGI BELEȘTI CARICIU!!!!

  6. Loop Răspunde

    K. D. BELEȘTI MANGANU!!!

  7. Mamaliganuexplodeaza Răspunde

    Dic mai 🤣🤣🤣🤣 pai dejeaba ati eliberat Satmarul sau Ardealul cand stam in saracie si 5 milioane de romani au fugit din tara de la saracie… statul nenoroceste poporul,,pentru asta trebuit mare Unire? Erau mai bine cu ungurii decat cu statul asta s@r@c@ , c@rr@pt@ romulan

  8. bigbrother Răspunde

    Dacă e să judecăm drept dacă o societatea duce frica din cauza unui popor cât jumate din el și fără resurse atunci aceea societate cam are niște bube mari la cap. Pentru că nu vede că pericolul real este în altă parte și își ține ocupat creierul cu prostii. Iar pe unguri îi face în mod nemeritat mândrii de ei. Problema va fi peste vreo 10 ani când copii căpșunarilor (scuze pentru expresie dar așa sunt cel mai ușor de catalogați) vor înceta să revină acasă. Că părinții de bine-de rău revin de două ori pe an de sărbători sau în concediii. Dar ei care s-au născut afară îmi spuneți careva de ce să revină în țigănia asta? Că n-i reprezintă. Și atunci vom începe să admirăm satele noastre și mai goale decât acum, cam ceva cum ajuns satele săsești. Aici duce gălăgia asta politicianistă sterilă. Și atunci va fi deja târziu. 5 milioane de oameni plecați, forță de muncă activă este mult și pentru SUA darămite pentru noi! Dar voi puteți să vă tot retrageți cu torțe că ăștia care au inventat aceste spectacole oricum nu vor apuca să fie trași la răspundere. Că toți sunt fosile din trecut. Cei cărora asta le trebuie cred că sunteți mazochiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.