Ultima actualizare: azi, 11:44

Locale

FOTOGALERIE. S-au reluat lucrările pe toate șantierele din Negrești-Oaș

S-au reluat lucrările pe toate șantierele din Negrești-Oaș. În acest moment se lucrează pe mai multe străzi din oraș.

Redăm, mai jos, mesajul transmis pe Facebook de primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca:

,,Sunt bucuroasă că timpul favorabil a permis reluarea lucrărilor pe toate șantierele din orașul nostru! Alături de echipa tehnică am verificat stadiul lucrărilor de execuție la obiectivele de investiții în infrastructură, modernizarea străzilor Lăcrimioarelor și Pietrosului. Am găsit împreună cu colegii, noi soluții la problemele tehnice identificate în teren, pentru a veni cu îmbunătățiri acolo unde este cazul.

Stadiul de realizare a lucrărilor pe străzile Pietrosului și Lăcrimioarelor este unul avansat. După ce a fost terminată modernizarea rețelei de apă și canal în acest moment se lucrează la sistematizarea apelor pluviale, în continuare urmând să fie realizate terasamentele pentru pregătirea străzilor pentru asfaltare.

Vă reamintesc că după finalizarea lucrărilor la rețele de apă și canal, unde astăzi se lucrează cu prioritate pe strada Victoriei, proiect care creează cel mai mare disconfort, vor începe ample lucrări de reabilitare și modernizare a tuturor tronsoanelor unde s-a intervenit, acestea urmând să fie realizate etapizat.

Dragii mei, șantierele în desfășurare reprezintă dovada certă a eforturilor noastre comune pentru modernizarea orașului Negrești-Oaș și creșterea calității vieții locuitorilor.

Vă mulțumesc că înțelegeți pașii importanți pe care îl facem împreună cu aceste investiții, dar și pentru toleranța de care dați dovadă având în vedere disconfortul creat de lucrările care se efectuează la obiectivele de investiții din oraș”.

default

default

2 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Ce zici Aurico, schiem și noi în secolul ăsta la Luna Șes?

  2. Lotica Porumb Răspunde

    Pistike!! când o sa tai eu pamblica de inaugurare ☺️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.