Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Intervenție de suflet a pompierilor sătmăreni. Tinerii defavorizați au primit pachete de Paște

Cu sprijinul unor producători locali inimoși, salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al judeţului Satu Mare, au “intervenit” joi, 13 aprilie, pentru ca tinerii defavorizați din Satu Mare să simtă mirosul de pască și cozonac în casele lor, iar tradiția vopsitului ouălor roșii să le bucure inima.

Pompierii sătmăreni le-au povestit despre viața de salvator, despre emoțiile și încercările fiecărei misiuni, despre cât de greu este uneori să te întorci învingător la unitate dar și despre satisfacția și bucuria sinceră atunci când reușești să-ți salvezi semenii, casele și bunurilor lor!

,,Putem sa fim și noi salvatori?”, a fost o întrebare timidă venită din partea unui tânăr copleșit de emoția întâlnirii. Iar pompierii au răspuns imediat: ,,Da, dragii de voi, puteți deveni tot ce vă doriți, îndrăzniți, cutezați, luptați pentru viitorul vostru, așa cum ați demonstrat că puteți lupta pentru fiecare zi din viața voastră!

3 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Ha,ha. La astia este corpul de control in fiecare luna la ce prostii fac si de ce le arde lor. Casutele alea doua din martinesti ridicate de domnii comandanti pe repede, inainte nu sunt verificate cu cine au fost construite si utilate?

  2. satmarean Răspunde

    Va spun eu, cu angajatii ISU

  3. Beelzebub Răspunde

    Băi retardați săraci, frustrații pooli ce sunteți! Vă mănâncă invidia că la voi n-o venit cu ajutoare?
    Să se uște pielea pe voi, si să vi se taie ajutorul social gunoaie ce sunteți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.